Vårmote i en fei

Vi forteller deg hva du bør ikle deg denne våren!

Publisert Oppdatert
Mildere vær åpner muligheten for å mikse og trikse med morsomme klær. Her er basisplaggene for våren!

Vær beredt

Ønsker du deg en hot catwalk-look kan du gjerne ta turen på Hennes & Mauritz eller Zara, vil du i tillegg ha kvalitetsklær som holder seg lenge, skal du satse på secondhand plagg og vintagestil.

Med bare dager igjen til Oslo Fashionweek, kan du skaffe deg inspirasjon til både dyr og billig mote i forveien. Og selv om mote ofte betyr mangfold, sverger verdens designere til noen "must have"-plagg for varmere vær;

Shoppingtips nummer en

Se etter kvalitetsstoff, vakre snitt og moderne detaljer. Husk at siluetten din skal synes!

Hvor

Zara og Hennes & Mauritz får skryt for sine catwalk-looks. Topshop er både billige og kvalitetsbevisste, så sørg for et besøk i denne butikken dersom du skal utenlands. Dra ellers på secondhandbutikker og se etter vintagemote.

Accessories

I år skal du ha mye eller stort tilbehør. Det handler om selvtillit, bruk nye farger på sko og la tærne vise seg frem! Solbriller krever farge og skal gjerne ha sølvkanter og glitter, og smykkene kommer med store, flate medaljonger. Veskene kan være slappe bagger eller enkle konvoluttvesker.

Kjoler

Se etter mykt stoff med store trykk og retrofasonger alà 70-tallet. Silke og blomster er stikkord, Oasis tilbyr både enkle strandkjoler og kveldsdrakter som er midt i blinken denne sesongen.

Dongeri og denim

Alt som har med dongeri er in i år. Hele jumpsuits, bukser med høyt liv og stor sleng er årets hit. Men også dongerikjoler og skjorter er trendy!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning