Vårlig jakkemote

Vårens jakkemote er allsidig og kul! Stor bildespesial!

Publisert Oppdatert
Tidligere var det vinter frem til april, nå kommer våren ofte i mars selv om været kan være ruskete og kaldt. Snart er det på tide å henge bort de tykke vinterjakkene og bytte de ut med tynnere ytterplagg.

Lang og elegant

I butikkene er vårmoten for lengst hengt frem. Det som er spennende med årets vårjakker er den store variasjonen i form, farge og snitt. Her finner alle sin favoritt uansett størrelse og alder.

Moten er selvsagt preget av 70- og 80-tallet, men det er nettopp derfor variasjonen spriker som den gjør.

Ikke bare finner vi lange, tynne frakker eller jakker med eller uten snøring nede, belte i livet og trekvart lange ermer. Fargespekteret vandrer fra lysegrått til grov sennepsgul, innimellom her finner vi også lange jakker i blå og grønn, svart og hvit eller beige og rød. Grensene er få og miksing og triksing er et must.

Den behagelige babydolljakken gjorde sitt innhopp før jul og er fremdeles trendy, særlig ser vi denne formen på årets regnjakker.

Kort og sporty

På grunn av allsidigheten kan du også boltre deg i kule fashionanorakker i tynt stoff, stikkordet er snorer og snøring, vide ermer og sporty look.

Til selskap, parklunsj og byturer finner du de korte søte jakkene, med eller uten belte i livet, gjerne store knapper på brystet og kanskje også med store krager.

I tillegg finner vi også skinnjakkene. Både svart og brun skinnjakke er råkult til jeans såvel som til en knelang kjole.

For å gi deg en pekepinn på hva du kan se etter i butikkene, har vi laget en bildeserie fra den ferskeste jakkemoten hos Asos.com:Vårjakker her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning