Variere moten!

Syv dager, syv forskjellige stiler!

Publisert Oppdatert


Det er ikke alltid lett å bygge en garderobe fylt med nøkkelplagg som tar deg fra mandag til søndag. Gjennom jakten på gode klær er det lurt å ha en liste over hvilke stilmuligheter du har. Fra hverdag til fest - her har du eksempel på en liste:

Start uken

Mandagen trenger ikke være kjedelig. Og om du fryser betyr ikke det at du skal glemme stilen fullstendig! Bruk moteplagg sammen med varme plagg, lag på lag fungerer alltid.

Start uken med stil, blyantskjørt og tykk, mønstret tights, skinnhansker og et stort skjerf med sterk farge blir et perfekt mandagsantrekk.

Trendy tirsdag

Hold looken profesjonell med vide bukser fra låret og ned og en hvit skjorte. Utenpå kan du ha en klassisk cardigan, men du kan lett gjøre looken søt om du i tillegg bruker en hårbøyle og et kult smykke til.

Etter jobb på onsdag

Går du ut etter jobb, er det viktig å ta seg bra ut, men ikke for mye! For eksempel kan en silkebluse og et skjørt eller jeans fungere like godt på jobb som på bar. Avslutt looken med en lang vinterkåpe for å holde deg varm og samtidig se classy ut.

Tekstur på torsdag

Vinteren er sesongen for å eksperimentere med forskjellige mønstre og teksturer.

For eksempel er vide bukser i tweed en hit i kaldt vær. Topper, cardigans og gensere i sterke farger og tykk bomull går bra sammen med buksen og store skjerf er in sammen med store skinnvesker. Dersom du vil være mer feminin fungerer det også godt å matche en grov tweedbukse med delikate feminine plagg i silke eller blonder.

Funky fredag

Fredag er fremdeles hverdag, men du trenger ikke kle deg kjedelig på jobben.

Ta gjerne frem sigarettbuksene og kombinere looken med en lang smal pologenser.

Topp looken med en kul, stor lue som henger ned bak og en trenchcoat med belte i livet.

Shopping på lørdag

Det er viktig å være komfortabel når du er på shopping, men hold stilen med vide bukser, en løs, men figurnær genser og gjerne en boblejakke over.

Kule sneakers eller støvletter med gummisåler og kilehæler er komfortable å gå med og du kan slenge på deg et varmt og stort skjerf og en kul lue dersom det er kaldt.

Slækk søndag

Du skal kose deg og slappe av.

Gå for komfortable strikkeklær, både lue, hansker og genser, dra frem en myk og stor, grå joggebukse, kule, hvite sneakers, boblejakke og en stor håndveske.

Så er du klar til å ta deg en tur på kafè, kino eller i parken med venninna di!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning