Vårens catwalkmote til minipris

Ser du forskjell på dyrt og billig?

Publisert Oppdatert
Årets vårmote er mangfoldig, men noen trender skiller seg tydelig ut. Og heldigvis må man ikke blakke seg fullstendig selv om man faller for noen av dem!

Vårens 3 mest tydelige trender

  • Undertøyet skal synes! Neglisjeer, korsetter og nattkjoler være det ytterste, og på catwalkene dukket det ene undertøysantrekket opp etter det andre. Også kjedebutikkene har kastet seg på trenden.
  • Naturlige "nude"-toner er noe av det hotteste du kan ikle deg i år. I 2009 så vi at trenden begynte med sminken, som var blek, dusrosa og beige, og i 2010 får trenden ytterligere fotfeste. Designere over hele verden har fokusert på duse, naturlige toner i kolleksjonene sine, og utover våren vil trenden være tilgjengelig også for de med liten lommebok.
  • Kilehælen fortsetter sin triumf-ferd. Perfekt til både hverdags og fest, og skoene er behagelige samtidig som de er mer pyntet enn helt flate varianter. Vårens heteste varianter er semsket, har remmer, stropper eller glidelåsdetaljer.
  • Kjedebutikkene er som vanlige flinke til å kopiere catwalktrendene, og du trenger ikke tømme kontoen for å skaffe deg et par av vårens store trender. Vi har funnet budsjettvarianter av noen av de hotteste plaggene og tilbehøret, klarer du å se forskjell på dyrt og billig i bildeserien over?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen