Våre favoritter!

Motejournalistene avslører sine favorittrender for øyeblikket!

Publisert Oppdatert
I sommer er det to trender som merker seg ut; hippie/bohèmmoten og knæsje farger. Dersom du er usikker på hvilken stil du skal gå for, kan du plukke opp tips fra noen av Norges motejournalister. Ta en kikk på bildeserien nederst i saken og sjekk våre favoritter!

Blomster, farger og vintage

Kristin Valla, motejournalist Costume:

- For øyeblikket liker jeg alt med blomster på. Spesielt blomsterkjolene fra Luella, som er ganske punkete i uttrykket. Stella McCartney har også designet noen fantastiske blomsterkjoler denne sesongen, som jeg gjerne skulle hatt i garderoben min.

Petra Middelthon, moteredaktør Elle:

- Favoritten nå er 70-talls moten med farger og mønster kombinert med den rene, klassiske stilen. Favorittplagget mitt er chinos fra Acne.

Cecilie Leganger, motejournalist KK:

- Mine favoritter er store pilotbriller, lave vintage cowboyboots, trange knall blå jeans, slitte olajakker, vesker med frynser, flagrende hvite tunikaer og gull- og tresmykker.

Vibeke Stiansen, moteansvarlig Det Nye:

- Mine personlige favoritter denne sesongen er nok de fotside, lett flagrende kjolene, som er herlig boheminspirert. Gjerne med 70-tallsprint på. Til dette må jeg ha noen brune, gladiatoraktige skinnsandaler.

Mari Midtstigen, redaksjonssjef i Elle:

- For øyeblikket er jeg glad i sterke farger, som varm fersken og dyp lilla.

Klesfavoritter her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning