Vakker i hverdagen

Det er egentlig utrolig enkelt å se ung og sexy ut! Innfør lette og gode vaner med en gang, så slipper du å lengte fem år tilbake i tid.

Publisert Oppdatert
Du er sikkert ung og vakker nå, og du bekymrer deg ikke særlig for hvordan utseendet vil endre seg med tiden. Det er også vel og bra, bekymringer gjør ingen nytte! Likevel er det visse forhåndsregler man kan ta, før du skulle ønske du var noen år yngre igjen.

Enkle grep

Det finnes utallige skjønnhetstips og hemmeligheter som florerer i samfunnet vårt i dag, i lengden kan det være ganske så kjedelig og irriterende å forholde seg til. For å holde deg ung, frisk og strålende, er det likevel ikke så mye som skal til, du kan faktisk leve et helt normalt liv uten å være ekstremt opptatt av livsstilen din.

Du kan for eksempel forsøke å;

1.Spise sunt

Ikke hopp over måltider, ikke småspis og ikke spis fastfood. Det er svært viktig å innføre faste måltider i livet ditt for å holde deg ung og frisk. Alle vet at frokost er dagens viktigste måltid, og du bør spise den selv om du ikke er sulten. Det er faktisk ikke vanskelig å spise faste måltider hver dag, bare tenk på alle de andre rutinene du har i livet ditt! Legg inn faste spisetider fra morgen til kveld.

Forsøke å spise grovbrød og brun ris, drikk minst åtte vannglass for dagen, spis frukt til frokost og lunsj, prøv å ha grønnsaker til middagen. Frukt og grønnsaker inneholder anti-oksidanter som holder deg ung. Fet fisk som laks er viktig hver uke, så spis sundt og du vil merke resultatene!

2.Ta vare på huden din

God og fornuftig hudpleie vil hjelpe deg å legge et riktig grunnlag for fremtiden. Det er faktisk så viktig at du ikke kan overse det. Velg riktig hudpleieprodukter for huden og alderen din, rense den morgen og kveld og fukt den! Tørr hud fører til porer og rynker.

3.Bruke sexy undertøy

Kanskje høres det banalt ut, men det skal ikke mer til enn et sexy undertøysett for å føle seg ung og vakker igjen. Skal du skinne, er det viktig at du kjenner deg vakker på innsiden først og fremst, dermed vil det lyse på utsiden og du vil bli oppfattet som ung, vakker og sexy av andre. Med sexy undertøy vil du føle deg pen og du vil få en god selvtillit, faktisk til og med selv om du ikke skal vise deg frem til noen i det!

4.Få regelmessig mosjon

Gjevn og regelmessig trening er svært nyttig for å stimulere blodsirkulasjonen i huden. Forsøke å legge inn en treningsøkt før jobben, i lunsjpausen eller etter jobb, eller om kvelden etter middag. Det handler igjen om rutiner! Ikke vanskelig å innføre i det hele tatt, gjør treningen til en del av dagen din som jobben din er! Forsøke i allefall minst tre dager i uken.

Du kan svømme, gå en kjapp tur, sykle eller jogge, trene aerobic eller styrke. Yoga er i vinden som aldri før, det er nyttig for stressforløsing, noe som igjen vises gjennom huden din.

Du behøver altså ikke gå igjennom et hundretalls tips for å komme i form, føle deg vakker og være sunn, det er enkle knep som hvem som helst klarer. Så sett deg ned, planlegg de nye rutinene dine inn i hverdagen, så skal du se at forskjellen kommer etter en stund!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning