Vakker hårpryd

Det lille ekstra er fastklemt i håret!

Publisert Oppdatert
Hippie - og bohemmoten er over oss som sjelden før. Og det hele topper du av med accessories i håret!

Hollywoodtrend

Det handler om blomster, klemmer, hårbånd og smykker som man fester i håret. Dette er helt enkle måter å glamme opp en ellers så vanlig hårstil.

I en enkel hestehale kan du for eksempel sette en skinnende nål rundt festepunktet. Har du håret løst i midtskill eller sideskill, kan du ta looken til helt nytt nivå med den riktige klemmen.

Hollywoodstjerner følger trenden og dukker opp på den rød løperen med helt enkle frisyrer som er spritet opp med små klemmer, bånd, bøyler eller glitter.

Hvorfor ikke følge stjerner som Natalie Portman som har løst hår i sideskill og en rose på siden eller Lucy Liu med to små sommerfugler ved siden av hestehalen?

Paris Hilton elsker accessories og går selvsagt nye veier når det gjelder hårpynt. Hun skifter støtt og stadig mellom hårbånd, smale eller brede hårbøyler, brosje bak eller skjerf på hodet. Også Nicole Kidman og Alicia Keys følger opp denne trenden.

Klemmer kan festes både fremme i luggen, på siden og bak, håret kan være løst med et skjerf over, håret kan samles som en rotete klump bak, i hale eller flette, eller man kan feste et stramt strikkbånd rundt hodet for en røffere look.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning