Triks deg vakker!

Ta i bruk skjønnhetsekspertenes hemmelige tips og triks!

Publisert Oppdatert
Alle skjønnhetseksperter har hundrevis av favorittriks til hvert sitt bruk. Kan du noen av de, kan du spare mye tid og krefter!

Det er nettstedet Timesonline som har bedt ekspertene om å dele sine hemmelige råd og anbefalinger.

Ruby Hammer, grunnlegger av Ruby & Millie Make-up

- Jeg elsker Bourjois Color Eyeshadows. De er pigmentrike som gjør at du enten kan bygge opp eller tone ned fargene slik at effekten kan variere. Bourjoisskyggene finnes i mange gode farger fra nøytrale til sterke, slik at det finnes noe for enhver anledning.

Mary Greenwell, Make-up artist

- Såkalte "High-street make-up" finnes i enkle beholdere som du kan kaste etter bruk, helt ideelt til å ta med seg på ferie. Prestige er et fantastisk makeupmerke for flytende eyelinere, øyekoster og maskaraer.

Jodie Harrison, Velværeredaktør i magasinet GQ

- Jeg har prøvd nesten hver eneste svarte maskara som finnes på markedet på leting etter fantastiske vipper, og jeg elsker Fab Lash by Miss Sport.

Lisa Durant, Skjønnhetsredaktør i magasinet InStyle Magazine

- Jeg elsker e.l.f - sminkeserien (www.eyeslipsface.co.uk), alt er billig og beholderne er så små at de passer perfekt i en clutch på byen. Jeg liker All Over Colour Stick som gir et fint skimmer, særlig om du legger litt på øyenbrynsbenet.

Ciona Johnson, Hår- og make-up ekspert

- Kjøkkenskapet ditt kan være fullt av gode skjønnhetsprodukter! Du kan lage en annerledes ansiktsmaske med havregryn, avocado, tomat, sitron og eggehvite. Olivenolje er glimrende som bodylotion mens honning fukter huden, og mandelolje er en effektiv sminkefjerner.

Terry de Gunzberg, grunnlegger av By Terry og YSL Touche Éclat

- For den perfekte concealeren mot trette øyne med mørke sirkler, velg en væskebasert concealer i en mediumfarget skygge som gir fullt dekke. Unngå for bleke eller for mørke farger, og påføre alltid med en flat kost.

Kate Reardon, grunnlegger av nettstedet Toptipsforgirls.com

- For å unngå fotblemmer og sliten hud under føttene når du ikke kan gå med strømpebukse eller sokker, smør deg inn med vaseline på områdene som er mest utsatt. Ingen gnikking, ingen fotblemmer.Kilde: TimesonlineNyttige tjenester

FORUM

Underholdning