Trendy på trening!

Slik blir du lekker på trening!

Publisert Oppdatert
Klart du skal svette, pese, bli rødsprengt og gi jernet på treningen! Men det betyr ikke at du ikke skal kunne ikle deg lekkert treningstøy!

Se bildeserie nederst i saken!

Svett glamour

Med spor av glamour, pop og storbyliv, samt femninine og funksjonelle treningsplagg, kommer Röhnisch Sportswear Norge AS og Adidas nå med kolleksjonene sine for våren 2008.

For mange betyr et nytt årsskifte nye treningsplaner. Både viljen og ambisjonene er høye, men utfordringen er å holde nivået oppe, også etter de tre første ukene i januar. En god treningsinstruktør kan hjelpe deg godt på vei, men komfortabelt og sporty treningstøy bør aldri undervurderes.

Rönisch har utformet behagelige plagg hvor fargene er nøye valgt ut. Dette er treningstøy i friske og iøyenfallende farger som blå og rosa, eller diskré grå, sort og hvit.

Behagelig treningstøy skal gi bevegelsesfrihet og du skal kunne strekke armene over hodet uten å tenke på at magen er bar. Röhnisch produserer funksjonelle og feminine plagg i microfiber, og kommer nå med sin vårkolleksjon for 2008.

Kolleksjonen består av alt fra tettsittende tights og singlet, til loosepants og over-sized t-shirts. Bukser og topper kan kombineres om hverandre, og er ideelle både for lav- og høyintensitetstimer. Enkelte av plaggene til Röhnisch egner seg utmerket til fritidsaktiviteter, og microfiber er perfrekt på reise, det krøller ikke og tørker svært raskt.

Fysisk yoga

Velkjente Adidas har valgt å satse særlig på fysisk yoga til våren og sommeren i år. Kolleksjonen TECHFIT skal være funksjonell, og materialet plaggene er laget i er utviklet for intensive treningsøkter.

Plaggene kjennetegnes av sine rene, enkle linjer og sterke farger, og materialene er lette og pustende. Yogaplaggene er produsert uten sømmer for å oppnå best mulig komfort.

Fargepaletten domineres av sort, turkis og kirsebær.Tøffe treningsplagg

=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning