Torsdag blir det KAOS!

Så er endelig ventetiden over. Torsdag kommer H&M-kolleksjonen fra Viktor & Rolf i butikkene, og vi gir deg en sniktitt på de etterlengtede plaggene slik at du er godt forberedt til butikkaoset!

Publisert Oppdatert
Den etterlengtede datoen for lansering av H&M-kolleksjonen fra Viktor & Rolf nærmer seg med stormskritt, og i morgen er plaggene endelig i butikkene.

Kolleksjonen er designet rundt ideen om en kjærlighetshistorie, og designere har kombinert en streng androgyn look med feminine kjoler og topper. Plaggene ser enkle ut, men tar man en nærmere titt vil man finne massevis av detaljer som knapper, lommer, trykk og mønstre.

- Kolleksjonen er en feiring av et unikt bånd mellom to kanskje usannsynlige partnere. Visjonen uttrykkes ved bruk av et hjerte og en pil. Damekolleksjonen er preget av hjertemotivet, herrekolleksjonen er preget av pilen, og begge symbolene blir brukt på ulike måter, ved brodering, trykk og knapper, forteller Viktor & Rolf til hm.com.

- Å jobbe med Viktor & Rolf var voldsomt inspirerende, og vi er veldig stolte av å kunne tilby kolleksjonen til kundene våre. Plaggene vil oppdatere og vekke til live enhver garderobe, sier H&Ms sjefsdesigner Margareta van den Bosch.

Enkelt, men ikke uten detaljer

Kolleksjonen består av 35 kvinneplagg og 25 herreplagg. I tillegg vil duoens kolleksjon også inneholde høstens viktigste accesoarer.

- Viktor & Rolfs design ser enkel ut, men er det slett ikke. Det er massevis av skjulte detaljer som diskret og oppfinnsomt er lagt til på en moderne måte, sier den britiske moteredaktøren Charlotte Stockdale.

Plaggene er laget av eksklusive stoffer som silke og angora, men også ull og bomull. Fargespekteret går fra mørk grønn til bringebærrød, via sort, hudfarget og grått i damekolleksjonen, og sort, mørk grønn, grått og offwhite i herrekolleksjonen.

I Norge vil klærne bli solgt i Bergen, Gjøvik, Kristiansand, Oslo, Sandnes, Ski, Stavanger, Strømmen, Tromsø, Trondheim og Tønsberg.

Bor du langt unna, eller du ikke orker å delta i kaoset, kan du bestille klærne på nett klokken 00.01 13 november.

Se kolleksjonen her:=images) value = 0; show(value); }


i_218087 i_218088

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning