Tøffe tights

Den skal være trang som pølseskinn men behagelig som en sparkebukse. Tightsen florerer i gatene.

Publisert Oppdatert
Den nye trenden kan brukes i de fleste sammenhenger, på jobb, middag ute, eller til drinker om kvelden. Enten du digger 80-talls trenden eller ikke; tightsen styrer moten for øyeblikket.

Motepotet

Du har sikkert merket at svært mange jenter springer rundt med tights under lange eller korte skjørt og kjoler, eller kanskje en stor genser over. Det unike med tightsen er at den passer i svært mange anledninger og sammenhenger, enten pynta glam eller hverdagskost.

Bena våre har vært bare i mange sesonger nå, og mange trenger en hjelpende hånd for hvordan tightsen skal kombineres med andre plagg og sko på best mulig måte.

Sko og tights

Så; hvilke sko passer best til tightsen? Egentlig går alle typer sko sammen med trenden. Enten tykke hæler som går godt til glatte tights. Eller bare tær sammen med ribbestrikka tights, kanskje kan du bruke sølvtightsene til lyse sko i grå- og hvittoner? Har du lange tights som går helt til anklene passer noen kule boots til. Hold deg til lave sko og skoletter dersom du har pirattights, du vil jo vise leggene frem! Chunky kilehæler er alltid en perfekt match.

Det morsomme med tights og 80-talls moten, er at det meste er lov. Du kan bruke fantasien din og leke deg med farge og tekstur. Husk på at den gamle regelen om at svart og brun ikke skal brukes sammen ikke gjelder lenger!

Kveldsantrekk

Du skal slippe å fryse om kvelden, tightsen er perfekt til et byantrekk på kvelden, lange tights til pumps eller korte under knærne er stilige og elegante. Mange designere kombinerer antrekkene med tights som prikken på i-en, for eksempel under tunikaer og med noen pyntede sandaler. Kjendiser som Sienna Miller og Mischa Barton går med tights på den røde løperen hele tiden. Hold øynene oppe for unike mønster og teksturer som et alternativ til basistights.

Fargede tights

Knalle tights gjorde et megainnhopp på catwalken denne sesongen, megaprint og sterke farger dominerte. Men mange føler gjerne at dette er litt for mye av det gode, iallefall til å bruke ute på gaten. Du kan likevel ser flott ut så lenge du ikke overdriver. Unngå ultravoldsomme mønster og horisontale striper og hold deg til delikat design eller rolige prints på mørk bakgrunn. Du kan tone det ned ved å bruke tightsen til en enkel, svart kjole eller svarte boots.

Husk på at bena dine vil være i fokus så pass på at de passer figuren din.

Fordel

Ikke bare er tights in som aldri før da det passer til tweed og lag på lag stoffer, men de hjelper også på å gjøre deg slankere og mer vel med deg selv. Tynne strømper klarer ikke skjule klumper og valker under en kjole på samme måte som tights. Du kan gå med miniskjørt og føle deg mer enn fornøyd med din slanke figur. Men husk på at tights sammen med tynne flagrestoffer ikke er den beste kombinasjonen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning