Ti harde pakker

Her er julegavene som er så kule at du helst vil beholde dem selv.

Publisert Oppdatert
Hvis du bestemmer deg for å gi dem bort, blir du husket lenge etter at julepynten er pakket ned.

1. iPod Nano

Kulere MP3-spiller finnes ikke. Siste generasjon har en liten pekeskjerm, FM-radio, knallbra lyd og spreke farger. Dessuten kan den brukes som armbåndsur. Det er bare å kjøpe armbånd i samme farge som spilleren. Pris: Fra 1250 kroner.

2. Griffin MyPhones

Også de minste fortjener godlyd under juletreet. MyPhones fra Griffin er utformet og konstruert for å gi barnet best mulig lyd, uansett lydnivå. En innebygd funksjon overvåker til en hver tid lydnivået, og begrenser det oppad til 85 desibel. Pris: Ca. 350 kroner.

3. LG 3D Spillskjerm

Denne får spillentusiastenes tenner til å løpe i vann. LG W2363 er en 23 tommers PC-monitor som kan vise 3D-bilder dersom PC-en din støtter dette. En perfekt skjerm for de mest krevende onlinspillene. Du kan også koble til Blu-ray-spiller eller TV-mottaker. Pris: 2990 kroner.

4. Xbox Kinect

I november lanserte Microsoft sitt svar på Nintendo Wii. Kinect skiller seg fra konkurrentene ved at du ikke benytter noen håndkontroll i det hele tatt, her styrer du med kroppens bevegelser, som fanges opp av sensorer. Fem spill kom til lanseringen, og mange nye er på vei. Pris: 1295 kroner. Pris med konsoll: Fra 2795 kroner.

5. Toshiba Camileo BW10

Et kompakt og superenkelt videokamera beregnet for en actionfylt tilværelse. Ut og filme barna i akebakken mens snøen laver ned? Da er dette kameraet for deg. Apparatet har bildestabilisering for håndholdt filming, noe som hjelper deg til et godt resultat selv under turbulente forhold. Pris: Ca. 1500 kroner.

6. Kymera tryllestav

For alle Harry Potter-fansen der ute: En tryllestav som virker! Kymera Magic Wand kan programmeres til å styre det meste du har av fjernstyrte duppedingser, enten det er TV-en, dvd-spilleren, markisen eller lamper. Du kan for eksempel styre lyden på TV-en ved å løfte tryllestaven opp eller ned. Pris: Ca. 600 kroner.

7. A.C. Ryan Play On!

Lyst til å kose deg med filmer i julen, uten å risikere å søle gløgg over alle DVD-ene. Da kan A.C. Ryan Play On! HD Mini være gaven for deg. I motsetning til den vanlige Play On!, har Mini-utgaven ingen egen harddisk, men henter fram filmer, musikk og bilder via en USB-harddisk, en nettverksharddisk eller en datamaskin. Pris: 900 kroner.

8. Samsung Picoprojektor SP-H03

Feire jul hos mormor som bare har en gammel 20 tommers TV? Hvorfor ikke sikre at man får denne i hus, en ultrakompakt projektor du nesten kan putte i lommen. Filmer kan vises fra et minnekort, mobilen, PC-en eller et USB-minne. Pris: 2700 kroner.

9. Panasonic Lumix G2

Sørg for at denne gaven pakkes opp tidlig. For med Panasonic Lumix G2 kan ta fenomenalt fine bilder, og dessuten video i HD-kvalitet. Bak har du en vridbar pekeskjerm, og apparatet er ekstremt enkelt å håndtere. Med dette kan alle i familien ta bilder. Pris: Ca. 5000 kroner.

10. Sonos Zoneplayer

Sonos er markedsledende på trådløse musikkanlegg. Nå kan du også lytte til nettbaserte musikktjenester som Spotify på Sonos-anlegget ditt - og via inntil 32 Sonos-enheter rundt om i boligen din. Det hele styres enkelt via en iPhone eller iPod touch med Sonos' egen Controller-app. Pris: 3998 kroner.
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning