Suksess for Fergie

Fergies suksess som designer fortsetter med en skarp, sensuell og sporty sommerkolleksjon for danske BLENDshe.

Publisert Oppdatert
Venninnene Britney Spears og Paris Hilton likte Fergies første kolleksjon for BLENDshe så godt at de bestilte samtlige modeller i alle tilgjengelige farger!

Fergalicious

Hun er kjent som den vakre, trendsettende og talentfulle sangerinnen fra The Black Eyed Peas og har en særegen stil som for mange sier god smak. Kanskje det er derfor hun nå, som så mange andre stjerner, har stor suksess som designer.

Figursydd

Det er danske BLENDshe som har sørget for å få Fergie med på laget. Siluettene er slanke, sensuelle og feminine. Stramme jeans med lav midje og figursydde topper utgjør hovedparten av kolleksjonen som også inneholder ballongtopper fremstilt i lette materialer som smyger seg delikat rundt kroppen.

I tillegg har Fergie gitt 80-tallets absolutte must have - bodystockingen - nytt liv og et ekstra vågalt utseende ved å krydre klassikeren med halterneck og et diskret broderi med Fergies personlige motto - Ma Vida Loca.

Travel hverdag

Fergie er alltid på farten - både sammen med resten av The Black Eyed Peas og som solist. Den nye kolleksjon er inspirert av hennes egne travle hverdag - komfortabel og trendy med bevegelsesfrihet og stil.

Fergies BLENDshe kolleksjon har priser fra 299-699 NOK og er å finne i butikker over hele landet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning