Strømpe på boks

Jeg hadde lest om denne spraystrømpebuksen, og hadde egentlig ikke store forhåpninger til verken utseende, komfort eller holdbarhet. Så feil kan man ta!

Publisert Oppdatert
To bokser strømper står foran meg. Samboeren min har ledd av meg i en halvtimes tid, han syns det høres komplett idiotisk ut at en strømpebukse som sprayes på leggene skal fungere, og jeg er egentlig enig. Jeg har hvite tjukke legger , og uansett årstid og værforhold, har jeg skjørt har jeg strømper. H&Ms strømpeavdeling har tjent gode penger på meg de siste årene, siden jeg er storforbruker av både strømpebukser og stayups. Nå skulle jeg altså prøve noe nytt, noe som gjør leggene praktisk talt nakne.

Jeg gjorde mitt for å skape et best mulig grunnlag for nyvinningen, dusjet lenge, barberte leggene nøyere enn jeg vanligvis gidder, smurte meg med bodylotion og lufttørket. På boksen står det at man bør være forsiktig med å spraye innendørs og i nærheten av klær i tilfelle man bommer, sprayen farger av, så jeg stilte meg midt på stuegulvet oppå en haug gamle håndklær, i ført slitent undertøy og med håret i en grorudpalme. Hadde ikke samboeren min ledd ordentlig før, så gjorde han det i alle fall nå..

Sprayboksen ble plassert i hånden, og jeg begynte å spraye "i sirkelbevegelser" som det står skrevet på bruksanvisningen, som jeg selvsagt hadde lest fra første til siste bokstav. Etter noen sekunders spraying jevnet jeg ut fargen med hånden, og det var bemerkelsesverdig lett å få fargen jevn, jeg vil nesten påstå at det er umulig å få den ujevn!

Et par minutter etterpå var leggene unnagjort, men jeg fortsatte litt opp på lårene, sprayen skulle visstnok ha strammende effekt, og det trenger jeg i grunnen mer på lårene enn på leggene. Da jeg til slutt var fornøyd lot jeg strømpene tørke et par minutter, før jeg tok på meg det sommerhvite skjørtet mitt som jeg aldri får brukt fordi jeg alltid har bleke legger.

Og for en effekt! Jeg fikk en matt, jevn farge på bena, og det så virkelig ut som jeg hadde ofret en god foundation for en dag med brune legger. Den oppstrammende effekten kan jeg ikke si jeg merket mye til, men hvis man tror hardt nok på noe, så kanskje..?

Det står at fargen skal være tåle vann, men at den skal gå av med såpe, noe jeg selvsagt måtte teste ut. Leggen blir puttet inn i dusjen, og vannstrålen skal simulere lett duskregn. Fargen består.. Så fyller jeg badekaret, putter leggen oppi, fargen er fortsatt der.. Til slutt tar jeg frem såpe, og vasker av fargen i badekarsvannet, og vips! Den forsvinner.

Fra nå av er det sprayprodusentene som tjener penger på meg, og ikke H&M. Jeg gleder meg til sommeren, til skjørt og sandaler!! Det ryktes at det kommer "bodystocking" også, altså spray for hele kroppen..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning