Store rumper trendy!

Godt nytt til alle kvinner som er på slankekur for n'te gang i håp om å få krympet bakdelen litt: Store rumper er trendy!

Publisert Oppdatert
Superstjerner som Beyonce og Jennifer Lopez har med sine kvinnelige former vært hyppige innslag på listene over de mest sexy kvinnene. Allikevel er gjennomsnittskvinnen stadig på jakt etter en slankere figur.. Nå kan det imidlertid se ut til at den formfulle trenden er i ferd med å skylle inn over oss vanlige dødelige også.

Fyldige rumper har nemlig blitt så ettertraktet at kvinner i Paris står i kø for å kjøpe truser som får rumpene deres til å se større og bredere ut.

Wonderbras nye truse skal gjøre underverker for flate kvinnelige rumper.

- Trusene går som varmt hvetebrød. Kundene er i alderen 18 til 50 år, sier avdelingssjef Odile Morvan hos Galeries Lafayette i Paris.

Sylslanke stjerner trenger hjelp

Også stjernene gjør sitt for å fremheve de kvinnelige formene. I følge Femailfirst måtte superstjernen Penelope Cruz krype til korset under innspillingen av hennes nye film. Filmstjernen måtte bruke en falsk bakdel for å tilføre scenen den nødvendige touchen.

Til og med Victoria Beckham, som ikke akkurat er kjent for sine runde former, får lagt til litt ekstra når det virkelig gjelder. Reklameplakatene for Beckhamparets nye parfyme "Intimately Beckham" viser paret tett omslynget, med Davids hånd på en rumpe som slett ikke likner den vi er vant til å se på Victoria. Daily Mail mente at kroppen hennes er endret dramatisk ved hjelp av bildemanipulasjon, og at den rumpa vi ser slett ikke er Victorias egen.

Victoria selv har ikke kommentert bildet, men Penelope Cruz skal etter sigende ha blitt storforelsket i sin nye fyldige rumpe, som foreløpig kun blir å se i filmen "Returning".

Kilde: bt.dk i_209984

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning