Stjernesminke!

Forberede deg til våren med fargerik sminke. Se bildeserie!

Publisert Oppdatert
Nå er det lov å pynte seg litt ekstra! Se bildeserie og få inspirasjon til hvilken partymakeup du skal bruke i form av farge og produkt!

Fargerik fest!

Med sin nye kolleksjon ønsker stylisten Eddie Funkhouser å trekke den uendelige skjønnheten ut av oss kvinner! Den glitrende makeupen er inspirert av den stjerneklare kveldshimmelen med innspill av rosa, grønne og lilla toner! Til våren kan du glitre av skjønnhet!

E.Funkhouser New York kanskje ikke så kjent i Norge enda, men er på full fart inn. Myke, skinnende høsttoner preget av glitter og varme er fellesnevneren for Constellations høst-og vinterkolleksjon. Kolleksjonen består også av produkter for øyne, lepper, kinn og negler.

Eye Color Palette er en allsidig palett bestående av seks ulike nyanser av øyenskygger i en forpakning perfekt laget for å ta med på reise. Et annet morsomt produkt er Sparkelling Body powder, med reflekterende pigmenter i en duft av aprikos, fersken og amber, som gir huden en skrimrende glød. Så og si perfekt til en festlig kveld med utringet kjole!

80 - talls

Selv om 80-tallspreget slipper taket på årets klesmote, er årets makeup fortsatt preget av tiåret. Oriflame viser gjennom sin kolleksjon at det er moderne med duse, rosa lepper, sterk øyenskygge med glitter eller sotede øyne. Det er heller ingenting i veien for å kombinere sterk øyenskygge og sterk leppefarge, men det passer gjerne best på fest. I tillegg fokuseres det på mye maskara, øyevippene skal være tykke! Oriflame viser også frem sine signaturperler Bronzing pearls, som gir et nydelig shimmer i kinnene på en lys sommerkveld!

Naturlig

Mineralsminke er også i vinden som aldri før. I.d BareMinerals er laget av mineraler fra naturen som i tillegg til å dekke og fremheve, faktisk hjelper huden å bli friskere og renere. Med mottoet "Så naturlig at du kan sove med den", erobrer mineralserien kvinner verden over.

Sminken er basert på 100% rene mineraler fra naturen og er den reneste makeup-serien på markedet. De lekre foundationene har pudderkonsistens, men smelter når den kommer på huden. De jobber i synergi med huden og dermed ser sminken naturlig ut.

Serien inneholder blant annet foundationpudder, fargepudder, gjennomsiktig og mattende pudder og øyenskygge i mange farger. Forskning viser at sminken pleier huden og gjør den sunn.

Da er det fantastisk at den også pynter opp utseendet, så hvorfor ikke slå til med litt glitrende shimmerøyenskygge og i tillegg se naturlig vakker ut?Glitter og glamour

=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning