Stjernenes vidunderkurer

I likhet med oss vanlig dødelige bruker stjernene ikke bare dyre skjønnhetsprodukter. Visste du for eksempel at Cindy Crawford bruker melk som parfyme?

Publisert Oppdatert
At stjernene er opptatt av sitt ytre er ingen hemmelighet. At mange av de finner skjønnhetskurene i sine egne kjøkkenskap er derimot ikke fullt så kjent.

Cindy Crawford har i tillegg til modellkarrieren også blitt parfymemaker. Men skal vi tro på ryktene bruker hun slett ikke sin egen parfyme "Waterfalls", men en blanding av melk og vann som hun sprayer over hele kroppen hver dag.

Nicole Kidmans rødlige hår er slett ikke så naturlig som man skulle tro. Hun skyller nemlig håret med tranebærsaft hver gang hun vasker håret. Noe for blonde jenter som ønsker seg jordbærblonde lokker?

Madonna holder seg bedre enn de aller fleste 48-åringer, og får hjelp av både trenere, kokker og leger. Onde tunger skal ha det til at superstjernen bruker mangfoldige tusen på Botox, men andre sier at hun rett og slett trener godt og spiser sunt. Spabehandlinger liker hun derimot, og favoritten er Hot Stone Massage, den hippeste behandlingen i Hollywood akkurat nå.

Jennifer Lopez, P Diddy og Naomi Campbell sverger alle til en ansiktsmaske laget av sjøgress, urter og krystaller. Masken er en del av en behandling som blir utført på eksklusive Susan Ciminelli Day Spa.

Jennifer Love Hewitts fløyelshud er visstnok bare en illusjon, hun får nemlig kviser hun som alle andre. Og når de dukker opp, hva gjør hun for å bli kvitt de? Jo, hun smører de inn med tannkrem.

Angelina Jolies bryr seg ikke om dyre spabehandlinger, hun foretrekker heller et deilig bad i sitt eget hjem. Med en håndfull havsalt i vannet mener Angelina at badet gjør underverker.

Det vekte stor oppstandelse da Gwyneth Paltrow gikk nedover den røde løperen med runde mørkerøde merker på ryggen i en kjole med bar rygg. Noen lurte på om filmstjernen hamykdde blitt alvorlig syk, men sannheten var at Gwyneth nylig hadde gjennomgått såkalt "cupping". Behandlingen går ut på å feste glasskopper på kroppen slik at det dannes et vakuum, og huden blir sugd opp inni koppen. På grunn av dette vakuumet dannes det røde merker der koppene har sittet. Behandlingen skal virke mykgjørende på musklene og gi smertelindring i følge stjernen.

Foto: Wikipedia
Kilde: aftonbladet.se i_185614 i_185616

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning