Sporty og sexy

Scarlett Johansson slår et stort slag for formfulle damer når Reebok nå lanserer hennes nye kleskolleksjon.

Publisert Oppdatert
Scarlett Johansson og Reebok fletter seg sammen når den amerikanske sportsgiganten lanserer filmprinsessens nye 'Scarlett Hearts Rbk'. Kleskolleksjonen skal gjenspeile Scarletts kjærlighet for mote.

Feminin

- Min 'Scarlett Hearts Rbk' - kolleksjon gjør at jeg kan designe klær til vennene mine som er helt normale jenter med nydelig kurver og femninine figurer, sier skuespilleren i en pressemelding.

Scarlett jobber hånd i hånd med Reeboks designteam for å skape en fresh og feminin kolleksjon som skal reflektere hennes personlighet og stil. Gjennom å kombinere lær, strikk, bomull, silke og kasjmir, skal motegiganten og filmstjernen nå ut til jenter verden rundt.

Kolleksjonen ble lagt ut for salg i august og inneholder også sko.

- Perfekt forbilde

Scarlett er en av de heteste skuespillerne og har fått Rbk's utmerkelse "Icons" sammen med verdensartister som Jay-Z, 50 Cent, Daddy Yankee og Nelly. Hennes nye kolleksjon skal være svært eksklusiv og skal bare selges i få butikker i forskjellige land i verden.

Markedssjef for Reebok Norden, Robert Inghamn, mener Scarlett Johansson er et perfekt forbilde til å ha med pålaget;

- Hun har valgt å gå sin egen vei med sterk integritet og målrettet hode. Hun har en sterk personlighet som passer Rbk-konseptet "I am what I am" perfekt. Vi ser på Scarlett som en viktig nøkkelspiller for å drive Reeboks langsiktige satsing på kvinner, sier Inghamn.

Høst- og vinter

Høstens farger fra Reebok/Scarlett-kolleksjonen er inspirert av høstens trenger i tillegg til Scarlett's personlige favorittfarger. Det handler om varme, nøytrale farger som vanilje og brun, lyserosa og mørke skyggefarger. Klærne selges på alle Anton Sport butikkene rundt om i Norge.   

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning