Søte vårkjoler

Nå skal kjolene være rene, pene, uskyldige og vakre! Bildespesal!

Publisert Oppdatert
Tilbake til "Vi på Saltkråkan" - Malin, sexy-søte Brigitte Bardot, husmor på kjøkkenet, og ikke minst swingskjørt!

Feminine former

Selv om 80-tallsmoten hylles i butikkvinduene med store oversized skjorter, knalle blåfarger og overdrevne former, er det fremdeles plass til kjolene med ordentlig 50-tallsvri!

Vi snakker naturligvis om de søte kjolene som fremhever det absolutt mest feminine ved alle kvinner - former og kurver.

En 50 - tallskjole skal markere midjen, samtidig som hofter og lår skal være brede og kvinnelige. Timeglassfiguren er idealet, dermed er det et absolutt pluss at skjørtet på kjolene svinges ut fra midjen.

Søndagstur

Stilen funker til de fleste anledninger, men i all hovedsak er dette en sommerstil. Se for deg lunsj på et piknikteppe, hvitvinsnipping på en fortauskafè, blåskjellsmiddag på brygga, havbris på seilbåten eller en regelrett bakgårdsfest.

Stilen kan du selvsagt rocke opp med sko og en kort jakke eller bolero til. Selv om en "Grease" -kjole helst er hvitt eller i lys pastell, er det ingenting i veien for å røffe looken til. Derfor passer det bra at de mange swingkjolene også er dekket med både store og små mønstre, helst blomstrete, men også stripete.

Vil du kjøre den sukkersøte looken fullt ut, smell på et par enda mer sukkersøte ballerinasko, clutchveske og et hårbånd på hodet, og du er klar for en romantisk piknik.

Ta en kikk på bildeserien nedenfor og planlegg looken din!Sukkersøtt her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning