Sommermoten som holder seg

Disse plaggene kan du fortsette å bruke gjennom hele høsten.

Sommermoten som holder seg
Sommermoten som holder seg
Publisert Oppdatert
Høsten er kanskje den mest markante sesongen når det handler om mote og trender. Men, du trenger slettes ikke fornye hele garderoben din om du har kjøpt en del plagg denne sommeren.

Hvis du finner måter å kombinere sommerplaggene på høsten, får du i tillegg et romsligere budsjett.

Her er våre tips!

Skinnyjeans

Slengbuksen og flared jeans er supertrendy fremover, men for mange har skinnyjeans blitt favoritten. Og du trenger absolutt ikke kvitte deg med den, de smale buksene er tidløse og kan kombineres med det aller meste.

Les også: Blomstrende antrekk

Les også: Sommermoten neste sommer

Les også: Klassisk og tidløstVil du være ekstra trendy, kan du rulle eller brette den litt opp nede slik at anklene vises bedre.

Knelangt skjørt eller kjole

Både kjoler og skjørt skal være hakket lenger i høst og slutte rett under eller over knærne. Til og med de i litt tynnere materiale passer i høst når du bruker strømpebukse under. Kombiner skjørtet med en strikket trøye eller cardigan.

Skulderveske

Skuldervesker i mellomstor størrelse som du kan ha på skrå over brystet er helt riktig i høst.

Har du en veske eller to med lang reim, kan du henge den på skrå og være supertrendy uten å måtte investere i ny veske.

Dyreprint

Zebrastriper, leopardmønstre og slangeskinn var trendy allerede i fjor vår og har vært med oss i et år. Denne trenden holder seg helt stabil gjennom høsten og vinteren. Så finn frem de mønstrede skjerfene og andre plagg du måtte ha og bruk de i høsten.

Polkadots

Liker du bedre den søte og pyntelige looken, kan prikker være riktig for deg. For polkadots er trendy nå og fremover, og har du kjoler, skjørt eller topper med prikker på, er det helt riktig å bruke de denne sesongen.

Klassiske pumps

Høstens pumps er preget av en ganske markant trend i form av tykke hæler med 50-tallstå.

Vi har lenge vært vant til skikkelige platåsåler, også denne trenden fortsetter, men likevel er det ikke feil å fortsette bruken av de klassiske og enkle pumpsene du allerede har i garderoben.

Transparent bluse

I vår eksploderte denne trenden for fullt, blusene skulle være helt gjennomsiktige med enten en singlet eller en søt BH under.

Men, denne trenden er også en av høstens viktigste, og er superkul å kombinere med plagg i litt grovere materiale, for eksempel en strikkecardigan eller bukser i tweed.

only300 klar300

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning