Sommerens musthaves

Sommeren er her, og klærne blir lettere. Men kanskje er du litt forvirret i jungelen av klesbutikker og moteblader? Ikke fortvil, vi gir deg oversikten over sommerens absolutte motemusts!

Publisert Oppdatert
Sommermoten 2006 skiller seg ganske markant fra fjorårets, men det er slett ikke vanskelig å være trendy og sommerlig dette året heller. Vi har samlet 10 av sommerens absolutte musthaves, og har du disse nøkkelplaggene i skapet, så er du reddet helt fram til høstværet kommer.

Shortsen

Shortsens suksess fortsetter. Kort eller lang, lys eller mørk. En smal og dressy variant fungerer fint til jobb, gjerne i kombinasjon med høye hæler og en stilfull topp. Baggy shorts er også supertrendy, men passer best på fritiden, i kombinasjon med en enkel singlet og sandaler.

Hvite blondekjoler

Chloes motevisning for sommeren bugnet av hvite blondekjoler. De fleste kjedebutikkene har en eller flere varianter, men det beste er jo selvsagt å få tak i en som ingen andre har. Sjekk loftet til mor, eller kjøp second-hand!

Platåsandaler

Røffe platåsandaler er de perfekte skoene til jeans, skjørt og kjoler. Velger du noen med liten høyeforskjell mellom hæl og såle, så blir de ikke så allerverst å gå i heller. Perfekt for å gjøre et søtt antrekk røffere, og for å gjøre en jeans mer pyntet.

Kilehæl

Kilehæl er perfekt hvis du har lyst til å komme deg litt opp i høyden, men ikke er helt stø på tynne stiletter. Butikkene har massevis av kilehælmodeller inne, og du får de både skyhøye og forholdsvis lave.

Skjerf

«Sosionomskjerfet» er tilbake, om enn i en litt nedtonet versjon. Et skjerf i halsen bryter opp et ellers «kjedelig» antrekk, og er en enkel måte å tilføre litt farge. Velg et forholdsvis lite et, gjerne med frynser og gulltråder, og knyt det i halsen.

Maritimt

Marinemoten er tilbake, og striper er stort. Kombiner gjerne en stripete topp med en shorts i mørkt olastoff, hvit vest og et rødt belte i livet. Det røde beltet bryter den ellers maskuline looken, og gjør antrekket mer feminint.

Foto: asos.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning