Sommerens ”must-have”: Kaftanen

I vinter var det ponchoen, vi har vært innom tunikaen, men nå er det kaftanen som er det aller viktigste plagget å ha i skapet.

Publisert Oppdatert
En kaftan var opprinnelig en ankellang åpen skjortel med lange, vide ermer. Nå får man kaftanen både kort og lang, men den skal fortsatt være åpen og flagrende.Vanligvis blir den laget i et svært lett materiale, som tynn bomull, lin eller silke, og ofte er stoffet så tynt at det nesten er gjennomsiktig. Derfor perfekt for de varmeste dagene, hvor man i utgangspunktet vil ha på seg minst mulig.

Kaftanen er perfekt til late dager, enten man ligger på stranda eller er ute på café. Er man av den modige typen bruker man den som kjole, gjerne med bikinen under, og eventuelt med et belte i livet. Om man foretrekker å skjule litt hud er den like trendy over jeans, linbukser eller lange skjørt, og ha gjerne en enkel singlet på overkroppen. For å gjøre stilen mer pyntet, less på med smykker og sexy sandaler, eller gjør det enkelt, gå barbent! Sommerbrune nystelte føtter kan være like sexy som hæler.. Sleng den på når du skal ut å spise lunsj, og stæsj den opp med gull og glitter når kvelden nærmer seg, du trenger rett og slett ikke å tenke på hva du
skal ha på deg, langt mindre dra hjem for å skifte!

Det finnes flere designere som spesialiserer seg på kaftaner, magasinet Glamour kåret apsaradesigns.com , de har et godt utvalg av kaftaner som ligner på blant andre Kate Moss og Halle Berrys siste motekupp.

Uansett om du skal tilbringe sommeren på terrassen eller i middelhavet, kaftanen blir aldri feil i sommer, og du kommer garantert til å se fantastisk ut!

<hr>

Kommenter artikkelen HER .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning