Sommerens beste tilbehør

Du kommer langt med solbriller og noko attåt. Vi har spurt moteekspertene om deres beste tips!

Publisert Oppdatert
Denne sommeren er det lov å leke seg med tilbehør, og et nytt smykke eller et nytt skjerf gjør et gammelt antrekk nytt!

Det lille ekstra

Moteansvarlig i Det Nye, Vibeke Stiansen, avslører sine tips for Kvinneguiden;

- Det gjelder i det hele tatt å velge seg ut et område man vil fremheve. Har du store, dinglende øredobber i ørene, bør du vurdere å droppe et smykke i halsen. Har du et dominerende smykke i halsen, bør ørepynten tones ned til et minimum. Har veska mye pynt, ville jeg tonet litt ned på armbånd og sko. Men ønsker du fokus på føtter og sko, ville jeg latt resten være litt mer avdempet, sier Stiansen.

Retro gladiator

Redaksjonsjef i Elle, Mari Midtstigen, fremhever først og fremst kule store solbriller med retro-følelse. Selv har hun sett seg ut et par blå.

- En annen het trend er sko med dekorerte, høye hæler, gjerne strass eller mønstre. Hvis du ikke orker tanken på høye hæler, er gladiatorsandaler midt i blinken, flate med masse remmer, gjerne i sølv eller gull, sier Midtstigen.

Hun mener at sommerens veske skal være en stor clutch, smykkene er også store og fargerike i materialer som pleksiglass og med fargede steiner.

- Jeg vil også gjerne ha en stor, bredbremmet stråhatt til å beskytte meg mot sola og å få den ekte strandfølelsen selv om jeg er i byen, råder Midtstigen.

Moteredaktør i Elle, Petra Middelthon holder fast ved clutchvesker i skinn, silke eller strå sammen med masse smykker inspirert av 70-tallet.

- Hippiestil-sandaler som er flate eller med platå med snøring. Nøytrale farger eller metallisk gull, sølv og retro solbriller er også et must, sier Middelthon til Kvinneguiden.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen