Sommerens bademoter!

Klar for badesesongen? Selv om bikinien fra i fjor kanskje er like fin er det veldig fristende å kjøpe seg noe nytt. Hvordan er egentlig sommerens store trender på badetøyfronten?

Publisert Oppdatert
Selv om været lar vente på seg har nok de fleste av oss begynt å tenke på bikinisesongen. Om kroppen er i form er en ting, men man kan jo i alle fall sørge for å se så bra ut man kan, i sommerens nye trender.
Moten for sommeren er superfeminin, sexy, men absolutt ikke vulgær. Bikinitruser er en smule mer dekkende enn vi har sett før, men fortsatt blir det sensuelt. Truser med høy skjæring er på vei ut og gstrengbikinier skal man nok lete lenge etter for å finne. Helst skal det være rette truser eller hotpants.

Så hva er trendy?

Overalt finner man såkalte bandeau topper, alle populære badetøydesignere har minst en variant. En bandeau topp ligner på en bitteliten tubetopp, som dekker det nødvendigste. Victoria's Secret har et godt utvalg.

Store spenner og dinglende detaljer er fortsatt stort. Spesielt for året er spenner eller smykker på den ene siden av hoften.

Bredere stropper istedenfor spaghettistropper er definitivt et godt tips, og veldig behagelig om man har litt å bære på..

Retro er stort denne sommeren. Både mønstrene og fargene. Hva med sjokoladebrunt og gammelrosa eller grønt og knallrosa? Begge deler er særdeles vellykket dette året.

Superfeminint og søtt badetøy er også in. Uskyldig skal det være, men ikke uten at det ligger noen sexy undertoner i bunnen. Rysjer og blomstermotiver er en sikker vinner.

Ellers kan de fleste norske kvinner rope hurra!, for jammen er det ikke blitt trendy å dekke seg litt mer til. Uansett hva man vil skjule og fremheve så har man valgmuligheter. Hva med en "skirtini", en bikinitruse som ser ut som et lite skjørt? Eventuelt en Tankini, som er som en singlet. Ellers har man jo de gyldne reglene om at mønstre fremhever, ensfarget forminsker. Sort gjør mindre, hvitt gjør større.
Badedrakter populært også i år, gode nyheter for alle som har litt ekstra å skjule midt på. Er man gutteaktig i fasongen er det supertrendy med badedrakter med åpne sider. I tillegg er det jo en stor fordel med badedrakter, de kan faktisk svømmes ordentlig i!

Til slutt må man ikke glemme at det absolutt mest trendy og sexy på badefronten i år, som andre år, er at man er på stranden med selvtillitt. Det viktigste er jo tross alt ikke å følge moten slavisk, men å ha på seg noe som fungerer for den fasongen man har. Vi sees i sola!

Foto: Bandeu bikini fra Victoria's secret

Kommenter artikkelen HER .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning