Sommerens accessoarer!

Om man har et stramt shoppingbudsjett eller rett og slett ikke vil forandre hele klesskapet til hver nye sesong, så kan det være en godt tips å friske opp antrekk med accessoarer. Her er sommerens beste kjøp!

Publisert Oppdatert
En stor trend denne sommeren er den naturlige pynten, etniske og røffe accessoarer er veldig riktig nå. Smykkene er gjerne laget av ben, tre eller skjell, i solide former, og de skal absolutt synes. Glem heller ikke alt fra India og Østen, Indiskas inntog i hovedstaden har vært med å bidra til at vi har gått av skaftet når det gjelder etnisk glitter og stas. Arabiske myntbelter har vært utsolgt i lange tider, men er fortsatt hot, og butikkene begynner å få inn nye varer. Brede armbånd i preget metall med pynt kommer gradvis mer og mer utover sommeren.

Glad i kjeder? Gjør deg klar for en fantastisk sommer, du får mye å velge i! De neste månedene bør du investere i kjeder av tre, perler og metall, og det skal være stort! Hemmeligheten med smykketrenden denne sommeren er at du enten ikke bør bruke noe som helst, eller gjør det skikkelig! Bruk flere enn ett halskjede av gangen, til kjoler, kaftaner eller bluser og skjorter.

Det siste året har hengende øreringer blitt mer og mer populært. Det skal henge og det skal skinne! Er man ikke fullt så glad i glitter fungerer det like bra med ørepynt i matt metall, gjerne helt uten stener. Om man vil kjøre den elegante stilen er det igjen trendy med lange perlekjeder som tvinnes flere ganger rundt halsen eller håndleddet.

Og jammen er det ikke blitt trendy med enorme ringer igjen. Nå skal disse ringene matche eller fremheve fargen på antrekket forøvrig, og de skal virkelig synes! Et tips når det gjelder å bruke store ringer er å ikke bruke overdeler med full lengde på armene, smykket kommer bedre til sin rett om det får litt hud å konkurrere med.

På beltefronten var 2004 full av tynne elegante belter som skulle festes i livet. Å ha beltet i livet er fortsatt trendy, men i år er beltene mye røffere og bredere, og gjerne laget av flettet lær med innslag av metall. Bruk beltet til en jakke eller bluse, og match med jeans, shorts eller et smalt skjørt. Om du har hengt deg på sigøynerlooken og liker volumiøse skjørt bør du imidlertid ha beltet lenger ned på hoftene.

Når sommeren kommer kan det være fristende å bruke friske blomster som pynt. Hva er vel bedre enn noe som både ser bra og og lukter godt? I år er orkideer veldig populært, fest de på klærne, på håndleddet eller i håret.

Om du vil ha alt oppsummert i en setning: Moten er så variert i sommer at du garantert finner noe du liker, så vær modig i klesveien, gjør det helt enkelt eller kjør full pakke.

....................
Foto: Oasis
Kommener artikkelen HER .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning