Sminketips

Lær deg å legge enkel basissminke på en - to -tre!

Publisert Oppdatert
Det er ikke mye sminke som skal til for å få deg til å se frisk og opplagt ut. I år er det den naturlige sminkelook-en som gjelder, derfor handler det også om ordtaket "less is more"!

Enkle knep

Om dagen er det spesielt viktig å ikke bruke for mye sminke da det lett kan se svært unaturlig ut. Du kan for eksempel sette deg en tidsgrense hvor du bestemmer deg at du ikke skal bruke mer enn fem minutter på å legge dagssminken hver dag, eller du kan ha et speil ved vinduet for å sjekke hvordan makeupen ser ut i dagslys.

Les videre for Vendela Kirseboms sminketips:

1. Før du begynner å legge sminke, er det viktig å påføre mye fuktighet - en god dag- og øyekrem er å anbefale. Tørre partier kan gi ujevn farge og ellers ikke se så friskt og godt ut.

2. Start så med foundation eller farget dagkrem til å jevne ut hud og farge. Hvis du har god farge fra før, kan du bruke et solpudder som du tar på med en kost. Legg eventuelt et lett strøk pudder over kinnebena, pannen og på hakepartiet. Dekk over sprengte blodkar, røde flekker og røde partier rundt nesen.

3. Bruk en concealer (dekkende krem) under øynene, og på steder i ansiktet der du vil skjule ujevnheter og flekker. Et godt tips er å bruke concealer i øyekroken inn mot nesen. Det gjør at du vil se mer våken ut.

4. Ta på brun eller sort maskara, og legg litt gloss på leppene.Kilde: Vendelas Beauty Bible

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning