Slik "eier" du festkjolen!

Gjør en saftig entrè med det riktige antrekket!

Publisert Oppdatert
Om du har planer om å pynte deg skikkelig på høstens mange fester holder det ikke bare å gå til innkjøp av en lekker kjole, det handler mest om å "eie" kjolen!

Kjendiser prøver

Magasinet Timesonline har spurt forskjellige eksperter om råd for hvordan man svinger seg i kjolen på riktig måte.

Kjendiser som Renèe Zellweger, Sienna Miller og Jennifer Lopez er flinke kjolebrukere og seiler vanligvis grasiøst nedover den røde løperen med et langt slep etter seg, høye skjæringer på låret og lave utringninger både foran og bak.

Mens stjernene rocker seg mellom limousiner og nattklubber, sipper drinker og tramper stilletthælene i parketten, prøver de så godt de kan å svinge seg stilfullt uten flauser. Og selv om Lindsay Lohan eller Paris Hilton av og til sipper for mye, snubler eller "glemmer" trusa, gjør de gjerne et tappert forsøk neste helg med en ny, mer nedtonet entrè.

Slik "eier" du kjolen

Eksperter mener at kvinner kan "eie" kjolen ved å bruke den kjolen de føler seg mest komfortabel i.

Dette varierer fra person til person, noen føler seg mest komfortabel i svart, andre trenger farger. Hovedsaklig handler det om å jobbe med det man har og fremheve det man er fornøyd med.

Når du pynter deg kjører du en pakke. Den handler om å bruke riktig sminke og frisyre, slik at alt matcher. En fantastisk kjole kan overkjøres dersom sminke-looken ikke funker.

For at looken din skal bli riktig må du være ærlig med deg selv. Ikke vær redd for å prøve nye stiler og farger. Likevel, selv om du bruker verdens vakreste design, synes det dersom du ikke føler deg komfortabel med antrekket.

Uansett om de andre gjestene liker hva du går med eller ikke, er det viktigste at du er fornøyd fordi du da utstråler skjønnhet hele kvelden!Kilde: Timesonline

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning