Skreddersydde støvletter til Norge

Har du som så mange andre problemer med å finne støvletter som sitter godt og som passer rundt leggen? Nå har løsningen kommet!

Publisert Oppdatert
Støvletter er en absolutt nødvendighet denne vinteren. Men for tusenvis av kvinner er det umulig å finne støvletter som passer i leggen. Enten så får man ikke igjen glidelåsen, eller så sitter de for løst. Og sitter de endelig perfekt i leggen, er det ikke sikkert de sitter godt på foten.

I en forbrukerundersøkelse svarer nesten 70% av de spurte kvinnene at de har problemer når de kjøper støvletter. Selv om de ikke er verken overvektige eller spesielt tynne, opplever mange kvinner at standardstøvlettene ikke passer.

Kvinner er ikke skapt likt, og derfor har den britiske designvirksomheten og støvletteksperten DUO, med nesten 30 års erfaring innenfor motestøvletter, skapt et moderne designkonsept til alle kvinner som gjerne vil at støvlettene skal sitte perfekt: Duoboots.com er en online-butikk hvor man selv velger leggvidden så passformen blir helt optimal.

30 års erfaring

Før idéen til nett-butikken lå klar, hadde folkene bak Duo høstet mange erfaringer i skobutikken på den fasjonable adressen i den engelske kulturbyen Bath:

- I de 30 årene vi har solgt sko og støvletter i butikken vår, kunne vi tydelig se at mange av kvinnene som brennende ønsket å følge moten ved å gå med støvletter måtte gå forgjeves. Det var frustrerende for dem, men også for oss å ikke kunne skaffe det mange etterspurte fra våre vanlige leverandører, sier DUOs administrerende direktør, Nick Sinfield.

- De mange tilbakemeldingene og erfaringene vi fikk i butikken ga inspirasjon til å undersøke om vi ikke kunne skape et konsept med skreddersydde støvletter av høy kvalitet - til gode priser og med rask levering.

Utvider stadig

Idéen viste seg absolutt å være bærekraftig. Duoboots valgte å satse på handel på nettet. Det gikk opp for dem at det ikke bare var britiske kvinner som hadde problemer med støvlettene, men kvinner mange steder i verden. Vi har nettbutikker både i Tyskland, Nederland og Danmark, og nå har tiden kommet for Norge.

- Støvlettene har blitt en stor suksess, og vi får daglig henvendelser fra kvinner hvis stil og smak har endret seg radikalt fordi de har fått helt nye muligheter, sier Sinfield.

Duo begynte med å lage støvletter med forskjellig leggvidde for bare fire år siden, og har opplevd en eksplosiv suksess. Støvlettene kan bare bestilles på Internett, hvor støvlettmodell, størrelse og leggvidde tastes inn. De skreddesydde støvlettene mottas innen 72 timer - til priser fra 1.250 kroner. Hjemmesiden duoboots.no vil peke til den norske siden i løpet av kort tid, når butikken åpnes.

Et eksempel på den store variasjonen:

i_206225 i_206222 i_206440

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning