Sko, Sko, Sko!

De fleste av oss har nok i overkant mange skopar, i forhold til hva vi strengt tatt trenger.

Publisert Oppdatert
Men hvorfor finnes drømmeparet så ofte i feil størrelse, og hvorfor i alle dager er skaftet på støvlettene ALDRI passe stort?

Stiller du ti kvinner ved siden av hverandre har de sannsynligvis høyst forskjellige føtter. Noen har små, noen har store, noen har smale og noen har brede. Og alle vil de ha sko som sitter godt uten å stramme, og i tillegg bør de ikke være altfor dyre og selvsagt skal de se flotte ut. Hvordan i alle dager skal man få det til?

Kvinner som bruker under størrelse 36 eller over størrelse 41 i sko sliter ofte med å finne skotøy som både passer og ser fine ut. De store kjedebutikkene i Norge har stort sett damesko fra størrelse 36-41, men det finnes hjelp å få!

Din Sko har innimellom modeller i størrelse 35, det kan være verdt å spørre neste gang du er innom. Om du vil prøve deg på nettbutikker kan http://www.small-shoes.co.uk/ nevnes . La Redoute har også sko ned til størrelse 34.

Har du derimot store føtter bør du kikke andre steder. I Oslo finnes butikken "Store Sko" på Grünerløkka, og Undersåttene skobutikk finnes på Skedsmokorset. På nettet finnes det også et stort utvalg for deg med større føtter: http://www.tallgirls.co.uk/ har også et godt utvalg, både i store og mindre sko, og

Http://www.designershoes.com/ har fine verktøy som hjelper deg til først å velge størrelse, bredde og stil, også viser de deg alle modellene de har innenfor kriteriene. Smart!

Brede legger? Om du bare mangler litt i vidden kan en skomaker blokke ut skaftet noen centimeter, ofte er det nok. Om du trenger litt mer å gå på er http://www.duoofbath.com/ et godt valg. Av norske butikker kan Bianco anbefales, de har ofte både brede og smale støvletter. Har du tynne legger kan støvlettene fra Buffalo passe fint, de er smalere enn normalt.

Om du rett og slett sklir rett inn i en størrelse 38, men gjerne vil sikle litt kan du for eksempel ta en titt på http://www.shoe-shop.com/ .uk har kjente merkevarer som Ecco, Gabor og Babyphat til gode priser.

Da er det bare å planlegge høstens skoinnkjøp! Eventuelt kan det jo hende man finner noe fint på sommersalg..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning