Sko deg for våren!

Sjekk bilder av skotrenden for varmt vær!

Publisert Oppdatert
Tidligere har vi skrevet at 70- tallsmoten regjerer denne våren og sommeren. Klær med duse pastellfarger og varme jordfarger vil fylle opp butikkene. Slengbukser, høyt liv, vide skjørt og hippiehår med midtskill er bare noen av smakebitene.

Passer perfekt

For mange er skoene den viktigste delen av antrekket, eller i allefall prikken over i'en! Dermed er det greit å vite hvilke sko man kan toppe antrekket med for gjøre det perfekt!

I år ser vi også 70-tallsinspirerte sko. Kilehælen som kom for fullt i fjor vår, gjør atter en gang sitt innhopp. Ikke bare ser de kule ut til slengbukser og hippieskjørt, mange av kilehælene er også kjempegode å gå med! Dermed kan du se bra ut og ha det komfortabelt på samme tid. Om du bare ønsker å hive på deg et par enkle sandaler, vil kilehælen gjøre at de ser ekstra pynta og stilfulle ut.

For stiletthæl-elskerne gleder moten dem med ekstra høye hæler i år. De fleste skoene i hyllene er likevel påsnekra tykke og solide hæler. På mange av skoene ser vi hæler enten i tremateriale eller kork.

Om du ikke klarer å bestemme deg for hvilke hæler du ønsker, finnes det også en blanding av stilett- og kilehæler som ser bra ut.

Liker du ikke å gå i høye hæler, kommer det mange skopar med lavere hæl i butikkene. Skoene er åpne, og fargene hvitt, rødt, dus brunt, blått og grønt dominerer, men en enkel svart sko går heller aldri av moten.Vårens skotrend

=images) value = 0; show(value); }
Foto: Asos.com og Victoriasecret.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning