Skjortekjolen!

Siste moteskrik er skjorte og kjole i ett!

Publisert Oppdatert
Tidligere har vi presentert genserkjolen som for tiden gjør stor suksess. Nå får også denne en etterfølger i form av skjortekjolen!

Herreskjorter

I 2007 har vi sett at overdeler og topper har blitt strukket lengre og lengre nedover rumpa og lårene, og nå strekkes også skjorta. Det er nemlig superhot å bruke store skjorter som finkjole eller en kul hverdagskjole.

Trenden er tydelig inspirert av det glade 80-tall da det meste var stort. Særlig var de store herreskjortene med oppbrettede ermer superhot. For de som liker å være tidlig ute, er herreskjorter veien å gå. Trenden har nemlig preget de internasjonale catwalkene kraftig den siste tiden.

Vanlig eller flanell

Nå trenger du ikke stikke innom herreavdelingen for å finne trendantrekket. De fleste kjedebutikker som H&M, Bik Bok, Gina Tricot, Vero Moda og Only fyller for tiden opp stativene med skjortekjoler, både ensfargede hvite, grå eller svarte, men også med klassisk flanellvri.

Lengden går for det meste til midten av lårene, men du må gjerne prøve deg med kortere skjorter så lenge du har en tykk tights under. Til hverdags er for eksempel en hvit skjortekjole kul til hvite sneakers, og samme skjortekjolen kan du også bruke til en festlig kveld, bare bytt sneakers med støvletter, og sleng et smykke rundt halsen! Og om du ønsker mer form på skjortekjolen kan du alltids bruke et belte i livet.

Nedenfor får du en liten smakebit fra Asos.com og Victoriasecret.comSkjorte som kjole:

=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning