Skjørtejeger

Skjørt og kjoler er høyt oppe på favorittlistene til designere denne sesongen, og det er ikke alltid lett å holde styr på de forskjellige stilene..

Publisert Oppdatert
Det finnes skjørt for enhver smak og fasong denne våren, det gjelder bare å finne det riktige skjørtet for akkurat deg. Her får du en oversikt over de mest populære variantene som er å finne i butikken akkurat nå!

Tulipanskjørtet ser som navnet tilsier ut som en tulipan. Kan virke forstørrende i hofteregionen, så man bør være forholdsvis smal for å klare å gjennomføre denne looken. Kan gjøres classy og casual, avhengig av topp og tilbehør.

Blyantskjørtet er kjempepopulært nå. Smalt skjørt som går til kneet eller rett under, og som skal følge formene rundt hoftene og lårene. Passer best til jenter med litt former, pass bare på at skjørtet ikke blir for trangt, da virker det mot sin hensikt, og i steden for å flattere fasongen din vil du fremheve den.. Stiletthæler er et must til dette skjørtet, og kombinerer du i tillegg med en fasongsydd elegant skjorte eller bluse, så har du killerlooken klar!

Ballongskjørtet er smalt i livet, gjerne med en bred linning. Nedenfor linningen flommer materialet utover. Skjørtet passer ypperlig til de som har smal midje men gjerne vil skjule hofteregionen. Over skjørtet bør man bruke en ganske velsittende topp, slik at man får definert midjen godt, ellers blir man lett seende ut som en sekk..

Miniskjørtet er tilbake! Men heldigvis i en litt mer anvendelig form enn før. Miniskjørtet skal nå skrå utover i a-fasong, i motsetning til den ettersittende varianten som florerte for et par tiår siden. Allikevel vil et miniskjørt uansett kreve vanvittig lekre ben, men har du de, vis de fram!! For å dempe stilen litt kan et par flate sko gjøre susen.

Klokkeskjørtet er et skjørt som virkelig krever sin kvinne. Skjørtet har høyt liv, og det skrår kraftig utover over hoftene, før det igjen møtes ved knærne, der det samles til en vidde som er omtrent som livvidden. For å kunne gå med et slikt skjørt uten å fremstå som en gigapære må man være smal som få, men er du det, og kombinerer skjørtet med en elegant bluse, gjerne en i viktoriansk stil med høy krage, da vil du virkelig se stilfull ut.

Og for alle de som til tross for utvalget ikke finner noen skjørt som faller i smak, jeans er in i år også..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning