Skjørt for alle!

Trodde du at det var større sannsynlighet for at du får et kyss av Brad Pitt enn at du kommer til å kle deg i denne sesongens skjørt? Tro om igjen!

Publisert Oppdatert
Vi skal være så feminine nå, det er blonder, det er fløyel og høye støvletter, det er glitter og det er stas. Og hva kler du deg i? Jeans. Eller i alle fall bukser. Butikkene flommer over av feminine skjørt og kjoler, det gjelder bare å vite hvordan man skal bruke de, og hva som passer en. Her får du tips til hvordan du kan bruke skjørt avhengig av hva slags fasong du har.

Brede hofter:

Unngå:
Skjørt i materialer som klenger seg til huden, siden skjørtet gjerne klenger seg til lårene og ikke til hoftene ser det ut som du har bredere hofter enn du faktisk har.
Prøv heller:
Et smalt skjørt som går litt utover nedenfor knærne. Bredden nedenfor knærne balanserer hoftemålet. Velg tyngre stoffer, tweed er en sikker vinner, både stil- og passformmessig! I tillegg kan du velge en spesiell topp for å lede oppmerksomheten vekk fra hoftepartiet.

Guttete figur:

Unngå:
Et skjørt som ikke er tettsittende. Et flagrende skjørt vil bare fremheve de formene du ikke har.
Prøv heller:
De aller, aller fleste tettsittende skjørt vil se bra ut på deg, men prøv et med mønster som for eksempel pepitaruter som vil definere formene dine.

Stor rumpe:

Unngå:
Ikke prøv å skjule en stor bakdel ved et a-linjet skjørt som skrår utover. Sannheten er at du bare vil se enda større ut, og du får ikke definert formen.
Prøv heller:
Tenk Jennifer Lopez! Skjørtet bør være ettersittende over baken, og velg gjerne et med en spesiell søm, et mønster eller et som er sydd opp bak, for å fremheve din største fordel.

Korte ben:

Unngå:
Har du korte ben bør du holde deg unna lange skjørt, de får bena dine til å se enda kortere ut.
Prøv heller:
Vis mer hud! Prøv et skjørt som rekker til rett over kneet, det bør helst være smalt. I tillegg bør du velge en topp som ikke rekker deg lengre enn der skjørtet begynner (eventuelt kan du putte toppen oppi skjørtet, og pynte med et belte), siden du vil skape en illusjon om at bena dine går helt opp til armhulene.

Og for alle fasonger og stiler; høye hæler gir deg en bedre holdning, og bena dine ser både lengre og smalere ut. Løp og kjøp!

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning