Sienna Miller blir jeansdesigner

I tillegg til å være skuespiller og verdens nye moteikon, har Sienna Miller fått flere strenger å spille på, etter det ble klart at hun skal være Pepe Jeans' nye frontfigur.

Publisert Oppdatert
Pepe Jeans London har annonsert at Sienna Miller er deres nye frontfigur. Skuespilleren og moteikonet har signert en kontrakt som går over to år, og skal dermed fronte Jeansfabrikanten frem til våren 2008.

Kontrakten består i to deler, der den ene dreier seg om at Sienna skal være Pepes frontfigur i en stor kampanje, men hun skal i tillegg designe en egen unik og ekslusiv jeanslinje. Sienna skal tjene hele 4 millioner dollar på avtalen.

Pepe Jeans er opprinnelig britisk, men kampanjen strekker seg helt til India, der Pepe kontrollerer 25% av jeansmarkedet.

Verdensomspennende kampanje

Chetan Shah, direktør ved det Pepes kontor i India sier følgende:

-Sienna Miller er ikke bare en superstjerne i Hollywood, men også et stilikon. Hennes personlighet og tilstedeværelse er akkurat det vi trenger.

Carlos Ortega, direktør ved det britiske hovedkontoret er også svært fornøyd med avtalen:

-Vi ville ha en sterk, positiv, kvinnelig britisk person til å være frontfigur i kampanjen i det Pepe går inn i sitt 33 år, og Sienna Miller er perfekt.

Bildene til kampanjen ble tatt på Paradise Cove, Malibu in California, og konseptet bak bildene er inspirert av filmen «And God Created Woman», med Bridget Bardot og Curd Jurgens i hovedrollene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning