Sexy førjulsnetter

Slik blir både du og vinterkvelden hot!

Publisert Oppdatert
Er du lei av kalde, mørke vinternetter? Med nytt, sexy undertøy får du raskt opp temperaturen! Få tips om hva du bør tenke på når du velger rødt og hvordan du styler det nye innkjøpet.

Din farge

Tradisjonen tro er rødt en sikker vinner i juletiden. Kler du ikke rødt sier du? Joda. Du må bare finne den riktige nyansen.

Som med alle farger er det viktig å finne en fargenyanse som framhver det beste ved deg. En varm og sterk rødfarge til en kald, blek hud blir ofte lite pent. Velger du derimot en kald bærfarge, kan du bli overrasket over hvor flott det blir.

Er du usikker på hvilke farger som passer deg kan det være lurt å gå innom en makeup-butikk og spørre om råd. Bruk disse rådene også når du velger farge på undertøyet. Denne sesongen er bærfargene supertrendy. Derfor er det mye å velge i når det gjelder rødtonene. Julestemningen får du på kjøpet!

Din stil

Synes du det er vanskelig å finne undertøy du føler det bra i? Alle kan finne noe de både ser og føler seg sexy i. Men det krever litt prøving. Selv om du kjøper undertøy i størrelsen din behøver ikke det bety at det passer. Ulike leverandører har ulike størrelser. Derfor bør du alltid prøve undertøyet før du kjøper det.

Er du flink til å be om hjelp i undertøysbutikken er det enda større sjanse for at du lykkes. De hjelper deg med å finne størrelser som passer deg og har større oversikt over utvalget i butikken.

Forførende looks

Er det en forførende look som er intensjonen bak det nye, røde undertøyet ditt kan du gjøre stilen ekstra lekker med riktig tilbehør og styling.

Ønsker du en feminin og romantisk look kan du satse på lange og store krøller i håret. Kombiner det med dus og lett sminke, gjerne med rosa eplekinn og lys rosa gloss. Enkle, små smykker i strass er fint følge.

Rødt undertøy er også det perfekte utgangspunkt for en mer rocka og sensuell look. Lag enten en stor og rufsete frisyre, eller rett håret og dra det stramt bakover i en høy hestehale. Kombiner med tykk, sort, våt kajal og knallrøde lepper. Noen få, tøffe statementsmykker setter prikken over i-en. For eksempel en stor hodeskallering med blanke stener, eller et langt kjede med sorte detaljer.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning