Sesongens musthaves til sminkepungen

Hva bare mååå man ha i sminkepungen denne våren? Nye delikate produkter kommer som perler på en snor, men noen klassikere holder fortsatt stand.

Publisert Oppdatert
Det første produktet som bør være i enhver toalettveske nå fremover en en god solkrem for ansiktet. Mange tenker ikke på solkrem annet enn når de ligger og soler seg eller står på ski i fjellet, men de strålene som treffer huden din hver dag gjør også sitt. Husk at solkrem har begrenset holdbarhet, så kjøp en ny om den gamle har overvintret fra i fjor!

En concealer er det ultimate redningsprodukt om man ser trøtt og sliten ut. Etter at Yves Saint Laurent kom med sin Touche Eclat har det blitt hard konkurranse om concealertronen, og selv om YSLs flaggskip fortsatt er en av de aller, aller beste, har det kommet rimeligere konkurrenter på markedet. Helena Rubinsteins Magic Concealer er i manges øyne helt på høyde med Touche Eclat, og der Touche Eclat inneholder 2,5 ml inneholder Magic Concealer hele 15 ml!

Det er ikke så mange som har ekte røde eplekinn, så en rouge bør høre til sminkesamlingen. Chanel har akkurat kommet med en helt nytt produkt, et lite skrin med tre forskjellige rosa pudderskygger, som kan brukes for å gi en frisk glød til ansiktet, samt å gi en illusjon av et mer markert ansikt. Produktet heter Lumières Magiques de Chanel, og er så populært at det er utsolgt i mange parfymerier.

Har du lyst til å ha med hele sminkepungen hvor enn du går, eller kanskje du skal ut å reise? Bærbare "beautyboxer" er veldig praktisk. Små skrin der man har både øyenskygge, rouge og lipgloss gjør det enkelt å friske seg opp uten å måtte lete gjennom hele vesken, og de forskjellige fargene i skrinet som alle passer sammen gjør det enkelt å variere looken.

Røde lepper er i skuddet som aldri før, men for at en knallrød munn skal komme til sin rett er det viktig at ikke leppene er tørre og sprukne. Invester i en god leppepomade, Sweet Balm fra Lancôme er en variant med en anelse farge i, og Biotherms Aquasource er også et godt alternativ, som i tillegg har solfaktor.

Føler du deg grå og gusten etter en snørik vinter kan et godt solpudder gjøre underverker. Guerlains varianter har eksistert i mer enn 20 år, og selges i enormt antall verden over, ikke uten grunn. De gir glød uten å bli oransje, og får ansiktet til å se friskere ut umiddelbart. Et must for gustne kvinner!

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning