Sesongens hotteste tilbehør

Disse fem detaljene tar antrekket ditt fra ordinært til superkult!

Sesongens hotteste tilbehør
Sesongens hotteste tilbehør
Publisert Oppdatert
Tilbehøret kan gjøre et helt antrekk! Det vil si at de også kan blåse liv i dine gamle plagg. Vi har plukket ut våre fem trendy, tilbehørsfavoritter i årets partysesong. Se våre antrekk og la deg inspirere!

Sløyfen

En sløyfe kan ta antrekk fra kjedelig til trendy og edgy. Kombiner den med et enkelt skjørt og bluse for en feminin, og elegant stil. Bruker du den sammen med en skjorte og skinnbukser, mykner den opp uttrykket.



Metallisk

Det metalliske finner vi i alle deler av motebildet nå, i alt fra gensere og bukser til vesker og skjerf. Skal du bruke en enkel, sort kjole til festen vil en metallisk strømpebukse eller tights gi antrekket det lille ekstra. Kombiner med smykker som underbygger den metalliske fargen.



Fjær

Den etniske og dyreinspirerte trenden tar med seg fjær inn i smykkemoten igjen. En tubetopp og oppsatt hår gjør god plass til et par øredobber med store fjær. Store, grove smykker i form av armbånd og ringer i grove metaller og skinn, fullfører stilen. Dyremotiv gjør deg ekstra trendy.



Hatten

En androgyn stil trenger ikke å være maskulin. Velg deg en feminin bluse til dressbukser og bruk en hatt for å fullføre stilen. Mye smykker og en løs, men tøff frisyre gjør antrekket mer feminint. Høye pumps er også en sikker vinner for å gjøre antrekket supersexy og jentete.



Paljetter

I år skal vi skinne som aldri før! Et par sko med paljetter er derfor perfekt til partysesongen. Kombiner dem med skinnbukser og en tøff topp, eller til en enkel kjole. Disse kan brukes enten du har en klassisk og tradisjonell stil, eller om du har en tøffere og mer rocka look.



slyfe metallisk ferdig-nytt hatten paljetter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning