Sats på tilbehøret

Ikke råd til å kjøpe ny festkjole? Sprit opp et gammelt antrekk med nytt tilbehør!

Publisert Oppdatert
Med det lille ekstra rundt halsen, rundt håndleddene, i ørene eller på fingrene, kan du sprite opp selv det enkleste antrekk.

Tidløst tilbehør

Ofte kan det være vel så lurt å bruke penger på tilbehør som smykker, vesker og sko fremfor å kjøpe et helt nytt antrekk. Og tilbehør finnes i alle prisklasser. Moteekspert ved KK.no, Kjersti Staarvik, mener at det på lang sikt kan lønne seg å investere i dyrere tilbehør, så lenge man er bevisst på hva man kjøper:

- Ønsker du å investere penger i tilbehør av god kvalitet, så velg klassiske ting som ikke ser umoderne ut etter en sesong, sier Staarvik og forklarer;

- Det er kjipt å sitte med en rådyr designerveske som plutselig ikke passer til noen ting.

Tenk over

Typisk tidløst er for eksempel:
 • Sorte og brune skinnvesker og skinnsko som du såler om hvis de kommer med plast- eller lærsåle. Gummisåler er det beste i et land med så uforutsigbart vær som her i Norge.
 • Man kan også leie designervesker, noe som er relativt rimelig. Da kan du alltid ha en stilig og moderne veske, uten å måtte sitte med en stor kredittkortregning for en veske du ikke lenger vil ha.
 • Diamanter og perler

  Staarvik mener det er lurt å tenke klassisk også når det gjelder smykker.

  - På smykkefronten er ekte saker som perler og diamanter sikre vinnere på sikt, sier hun.

  Likevel er det ikke alltid så lett å forsvare for seg selv å bruke mange tusenlapper på ekte smykker. Da er uekte vare godt å ha, så kan man kanskje spare de ekte til ønskelisten;

  - Man vil jo ideelt sett ha ekte vare i gave av sin kjære, i stedet for å kjøpe selv, sier Staarvik.
Smykker220 Smykker2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen