Pudder og solkrem kan anbefales!

Det er ikke alltid lurt å bruke sminke om sommeren, men nå finnes det flere og flere gode produkter som beskytter deg i solen!

Publisert Oppdatert
Om du skal på stranden for å bade og kose deg i solen, er det gjerne ikke nødvendig å bruke så mye sminke. Du vil sole deg og få brunfarge, når du bader forsvinner som regel sminken likevel. Men hvis du skal på sommerfest er det moro å kunne pynte seg litt ekstra, da er det greit med solpudder som er skånsomt mot huden og inneholder solfaktor.

Solkremen

Kosmetikkmarkedet består i dag av utallige solbeskyttende sminkeprodukter fra øyenskygge, maskara, lipgloss og ikke minst pudder. Det er huden i ansiktet som blir mest utsatt for sol, og derfor er dette absolutt et viktig område å beskytte! Derfor har redaksjonen har testet et solpudder og en ansiktssolkrem for sesongen.

Foruten å rense ansiktet godt morgen og kveld, er det lurt å bruke en solkrem for ansiktet som er uten olje og lett og tynn i konsistensen, slik unngår du å få kviser og urenheter.

En av eksperters absolutte solkremfavoritt finner du i de fleste hudpleiesalonger i Norge og vi prøvde den;

MD Formulations SPF 15 face

Faktoren er en mineralbasert formula som inneholder antioksidanter og vitaminer. Den lette kremen beskytter mot miljøforurensing samtidig som den verner mot UVA og UVB stråler og temperaturendringer. Dette er en ideal solbeskytter som er enkel og grei å bruke under sminke.

Kremen føles veldig lett i konsistensen og glinser ikke på huden slik mange kremer kan gjøre. Det er deilig å kjenne at man ikke blir solbrent i tillegg til at solkremen ikke renner og "smelter" på ansiktet. Anbefales!

Solpudderet

Den perfekte pudderkombinasjonen sammen med MD Formulations er for mange det lette solpudderet Bare Escentuals Foundation som inneholder SPF 15.

Dette er et unikt ansiktspudder som ifølge produsenten er laget av 100 prosent mineraler. Det inneholder ikke tilsetningsstoffer som kan irritere sensitiv hud eller gjøre at du blir plaget av acne og kviser. Det geniale med pudderet er at det ikke gjør at du får tørr hud selv om du er i solen, samtidig passer det på at du ikke får en oljete og fet overflate på huden din.

Du vil merke at det dekker huden perfekt uten at det ser ut som du har sminke på deg, du ser naturlig og vakker ut. Det beste av alt er at huden føles lett ut og får puste godt.

En av løftene fra produsentene er at pudderet er så bra for deg som beskyttelse at du faktisk kan sove med det, og det kjennes definitivt slik ut!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning