Perfekt skimmerskygge

Få et skikkelig glimt i øynene med denne fantastiske sminkemetoden!

Publisert Oppdatert
Det er nudelook og naturfarger som dominerer denne sesongens makeuptrend, og du finner metalliske skimmerfarger som matcher akkurat denne stilen.

Metallisk skimmerskygge

Når du bruker skimmer-eller metalliske skygger på øynene, skaper du ikke bare en annerledes og mer intens effekt for looken din, det fungerer også som smykke og tilbehør til ansiktet ditt.

Les også: Variere hverdagssminken

Les også: Ekspertens sminketipsDu trenger en skimmerpalett med flere farger som kan passe sammen, eller tre-fire singelfarger du kan blande sammen. Her kan du selv velge farger som du synes ser best ut på deg, teknikken er den samme.

Slik gjør du
  • Begynn med frisk og naken hud. Bruk enten fingrene dine eller en medium tykk blandekost til å påføre selve grunnfargen i metallisk brun fra ytterste hjørnet av øyet, nesten helt inn til innerhjørnet.
  • Legg den samme grunnfargen tett opptil nederste vippekant for en semisotet look.
  • Bruk fingertuppene eller samme påføringskost til å legge en lysere farge helt innerst i øyekroken både oppe og nede. Du kan gjerne bruke en farge som synes godt, grønt og blått er lekkert denne våren.
  • Deretter bruker du en gull- eller sølvskygge for å markere brynsbenet. Husk å ikke påføre for mye, det skal bare være et hint av skimmer.
  • Når alle fargene er lagt, begynner du blandeprosessen for å få bort alle harde streker og overganger. Da trenger du en rund blandekost som du drar over alle harde kanter. Alle farger skal gå i hverandre og falle naturlig sammen.
  • Hold looken fresh og romantisk ved å krølle øverste vipper og deretter påføre to-tre lag med svart maskara både oppe og nede.

Les også: Variere hverdagssminken

Les også: Ekspertens sminketips

Les også: De beste øyenskyggene

  • Vil du friske opp looken i løpet av kvelden, holder det som regel at du legger litt mer av den lyse skyggen i innerhjørnene.
metallikskygge220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen