Perfekt øyenskygge!

Finn ut hvilken øyenskygge som passer for deg!

Publisert Oppdatert
Sminke kan skape en illusjon av et ekstremt vakkert ytre. I år er det in med den naturlige look-en, bare se på alle stjernene som spaserer ned den røde løperen!

Unaturlig

De ser ut som vakre, naturlige alver fra en annen planet! Men faktum er at det ligger timevis med arbeid bak og stylister er leid inn for å pusse, pudre, glitre og matte mest mulig for at kjendisene skal se ut som de nettopp har stått opp fantastiske og nydelige uten en eneste bekymring!

Vi kvinner bør bare bli flinkere til å innse virkeligheten, det er ikke slik at alle kjendisene er naturlig vakre og glamourøse. Men selv om de får sminkørhjelp, er det litt vanskeligere for oss "dødelige" å få den samme kompensasjonen!

Samtidig behøver det ikke være vanskelig i det hele tatt. Ta øyenskygge for eksempel; legger du den med riktig fargenyanse er utrolig mye gjort!

Blå øyne

Har du blå øyne, kan du understreke fargen ved å bruke skygger og kajal som er i brune, grønne eller kobberfargede nyanser. Disse fargene forsterker og fremhever blåfargen du har fra før.

Grønne øyne

Har du grønne øyne, er det flott med farger i nyanser av fiolett, rosa, blått og brunt.

Brune øyne

Brune øyne er flotte med skygger som er i nyanser av rosa og fiolett, blått og lavendel.Kilde: Vendelas Beauty Bible

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning