Pakk en moteriktig sommerkoffert

Med disse plaggene sikrer du deg en stilfull sommerferie. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Det er lurt å pakke ned tøy og sko som du kan bruke flere ganger på tur og kombinere med forskjellig tilbehør slik at du har mange "forskjellige" antrekk å velge mellom.

En enkel denimshorts er perfekt for nettopp dette. Du kan bruke den på shopping med noen enkle ballerinas til, og du kan bruke den på stranden med noen kule sandaler og en bikinitopp til. Jeansshortsen går også til pumps og en paljettopp på byen. Vips - så har du tre antrekk!

Les også: Ditt harem i sommer

Les også: Bildespesial: Gå for lin

Les også: 6 hotte sommertrenderEn jumpsuit med lange eller korte ben er også svært allsidig. Praktisk er den også siden den er behagelig, ofte med flere lommer, dekker de stedene du ønsker å skjule, er flatterende på kroppen og kan kombineres med alle typer sko, vesker, smykker.

Trenchcoaten kommer hver eneste sesong hele året, sommertrenchen er den sikreste jakken å ta med seg på sommertur - fin til kjølige sommerkvelder, og den passer både til bukse, shorts, skjørt og kjole.

Blazeren er like tidløs som trenchen og de samme reglene gjelder for den.

Når det gjelder sko, er det smart å tenke hva du skal på turen. Vil du trene, bør du ta med deg et par med joggesko, ballerinas er fine til å gå på shopping i. Et par sandaler med kilehæl er både elegant og behagelig, og kan brukes på både dag- og kveldstid.

Få flere tips og inspirasjon i bildeserien!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning