Oscarflott på budsjett

Har du sett en superstjerne på den røde løperen med en kjole du kunne dødd for? Ikkeno problem, selv uten filmstjernebudsjett. Du kan nemlig få drømmekjolen til en myyye rimeligere penge!

Publisert Oppdatert
Lyst på kjolen Jennifer Lopez hadde på seg under den siste Oscarutdelingen? AbsStyle spesialiserer seg på å lage kopier av de mest glamorøse kjolene. Etter årets Oscar- og Golden Globe-utdelinger tar det ikke mange ukene før kopiene er på plass på siden. Selv om kopiene slett ikke er veldig billige kan ikke prisen sammenliknes med ekte vare. Skal du kjøpe en ekte kjole av Oscarkaliber må du ofte ut med 25-30 000 kroner, hvis ikke enda mer.

Hvis du derimot vil ha en ekte designerkjole, så kan det lønne seg å sjekke Eluxury.com . De har jevnlige salg, og selv om de aldri kommer ned i et par hundrelapper så får du de i alle fall billigere. Kjolene er satt ned opptil 60-70 %, og hvis du først finner drømmekjolen, så er det kanskje verdt det? Det dumme er at Eluxury ikke sender til Norge, så for å bestille derfra må du enten ha en god venn i USA, eller du kan bruke , som gir deg en fiktiv adresse i USA, og deretter sender varene hjem til deg i Norge. Enkelt, og helt lovlig!

Asos.com fôrer kvinner verden over med designerkopier, egenproduserte trendplagg og merkeklær. Har alltid et godt utvalg av det meste, og innimellom slår de til med virkelig gode røde løper-kopier. Sorterer også plaggene etter hvilken kjendis som har gått med et liknende plagg, praktisk hvis du har lik smak! Asos sender til Norge fra England, og leveringstiden er derfor forholdsvis kort.

Foto: asos.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning