Oppdater sommergarderoben

Du kan få en fresh og ny garderobe - helt uten å kjøpe nytt tøy!

Publisert Oppdatert
Foto: Blomsterbluse Topshop £45, shorts H&M 149kr, sandaler Nelly.com 199 kr, kjole H&M 299 kr.

Er det en trend som står over alle trender i år er det den miljøvennlige. Bruk og kast er ut, og gjenbruk er hot. Det betyr ikke bare at du sparer miljøet for unødvendig belastning, men lommeboka vil nok også bli fornøyd.

Fra i fjor

En blomstrete topp som satt løst og ledig på kroppen var superhot i fjor sommer. Du kan lett ta den frem igjen og kombinere den med et par shorts.

Platformsandaler

Les også: Praktisk mote

Les også: Flatterende sommerskjørt

Les også: Syns du dette er pent?I år elsker vi de klassiske espadrilloskoene med åpen tå og skikkelig plattformsåle. Men du kan fremdeles finne frem de kule platåsandalene fra i fjor, med kraftige trehæler og remmer som slynger seg rundt foten.

Body

Bodyen var superhot i fjor vår og ser fremdels rålekker ut sammen med et a-formet skjørt med høyt liv. I tillegg er den praktisk fordi den holder seg på plass uten å klumpe seg nedi skjørtet.

Avslappet stil

Denne sommeren er den korte shortsen superhot, men den mer avslappede stilen vi så i fjor med lengre og videre shortser fortsetter også i år. Kombiner med ballerinasko, sandaler eller kilehæler og en søt, hvit skjorte.

Enkel kjole

Flørtende blomsterkjoler er en ganske vanlig sommermote. Denne sesongen er det derimot litt mer struktur og allsidighet rundt kjolemoten. Hold deg avkjølt og komfortabel i en enkel skjortekjole med krave og ermer, og du er klar for enten jobb eller middag ute.

Søte smykker

Det er supermoderne med lag-på-lag smykker akkurat nå, og det er ingenting i veien for å finne frem tilbehøret fra noen år tilbake. Kombiner gammelt og nytt, og du får en helt egen stil. TopShop18-220 Bijoux-by-us199kr-220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning