OFW: Norges store motesønn

Rocka, kult og likevel feminint. Se stor bildespesial fra Kristian Aadneviks visning!

Publisert Oppdatert
Nok en gang viser designeren Kristian Aadnevik hva han er god for. Under årets moteshow for Oslo Fashion Week viste han årets sommer - og høstkolleksjonen som motebevisste kvinner kan velge og vrake i.

Anvendelig design

Klærne selges blant annet på Steen & Strøm som stod bak gårsdagens visning, og det er liten tvil om at flesteparten av plaggene kan bæres av de fleste.

Med myke snitt, korte og løse kjoler, sigarettbukser og flagretopper, er utseendet på designen enkel og veldig anvendelig.

I tillegg til å være rocka og kul er designen også svært feminin. Dette kommer tydelig frem på de søte ballerinakjolene hvor siluetten fremheves med markering av livet. Aadnevik bruker for det meste lyse, myke og nøytrale farger som kremhvit, dus grå og rosa og pasteller som passer de fleste. Likevel ser vi innslag av sterke farger, da helst lilla og fersken, blant annet på enkle og elegante aftenkjoler.

I tillegg matches vide gensere og topper stilfullt til smale jeans og bomullsbukser, både i lys grå og blå.

Aadnevik selv er blitt travelt opptatt de siste årene da designen hans har blitt svært populær. Den unge ildsjelen bor og jobber i London og har flere ganger vært med på London Fashion Week med stor suksess.

Bergenseren stakk av med den prestisjefylte Nåløyet-prisen i fjor hvorpå han fikk skryt for en sexy og ekstravagant kolleksjon.Feminint og rocka i DIN her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning