OFW: Fullstendig KOMA

Se bildeserie fra Marthe Kroghs Koma-visning!

Publisert Oppdatert
Det er fiolinist, fashionikon og designer Marte Krogh som står bak butikkjeden og merket KOMA. Butikken er kjent for sine eksklusive vintage-plagg, håndlagde plagg og tilbehør, men også designklær som Chloè, We Are Replay og Acne.

Ultrasexy!

Knappe tre måneder etter at Kroghs tredje Koma-butikk åpnet på Steen & Strøm i Oslo sentrum, kunne designeren presentere de kule, rå og ultrasexy plaggene på catwalken utendørs under Oslo Fashion Week.

Det er tydelig at Krogh mener jenter er mest sexy og elegante om de får være litt røffe i stilen samtidig. KOMAs klær har sterke farger som lilla, blått, rødt og grønt.

Samtidig priser Krogh jeansmoten gjennom dongerivester, shortser og ikke minst bukser.

Designeren bak KOMA drar selv rundt omkring i verden og ser etter inpirasjon.

For de vågale presenteres også rød buksedress i lakk, men Krogh gir heller ikke opp høye bukselinninger for sesongen ettersom markert liv er det absolutt hotteste for 2008. Hippiemoten regjerer, noe designeren også viser gjennom de lekre, løse kjolene parret med rocka indianerstøvletter og markante solbriller.

Krogh er ikke redd for å vise frem svarte, enkle plagg som passer til de fleste anledninger. Likevel hersker det liten tvil om at KOMA ønsker at vi skal kle oss i fargerike, lårkorte blomsterkjoler, gjerne med vest utenpå!Kult med KOMA her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning