Ny H&M-kolleksjon i begrenset opplag

I september lanseres den helt nye"Harmony"-kolleksjonen i utvalgte H&M-butikker. Kolleksjonen består av feminine, behagelige plagg, og prisene er som vi er vant til.

Publisert Oppdatert
Kolleksjonen kjennetegnes av det myke og det enkle i skjønn harmoni med feminine, kroppsnære plagg som visker ut det tradisjonelle skillet mellom aftenantrekk, hverdagsklær og treningsklær. Med Harmony forsøker H&M å vise hvordan man kan se bra ut samtidig som klærne er behagelige og gir en følelse av velbehag.

- Harmony kombinerer leggings, omslagstopper, kasjmirgensere og strikkede accessoirer med skreddersydde plagg og jeans, og minner oss dermed på at i motens verden er regler kun til for å brytes, og at det å føle seg behagelig er nøkkelen til en personlig stil, forteller H&Ms designsjef Margareta van den Bosch.

Designernes inspirasjon har blitt hentet fra øyeblikk der vi tøyer grenser for både kropp og sinn, slik som ballett, pilates og yoga.

Kolleksjonen består av de fleste typerplagg, alle med fellesnevner; behagelig. Du vil finne alt fra omslagstopper, tunikaer, singleter, leggings, leggvarmere, hettegensere, kardiganer, skjerf, pysjamasbukse og hipstertruser til hatter og kjoler.

Fargene er duse: Myke hudtoner, beige, rosa og dus fersken i kontrast til mørkere, nøytrale farger som for eksempel koksgrå, antrasitt, grå, dueblå og svart.

Også stoffene er valgt med tanke på en avslappende livsstil: kasjmir, bomullsjersey, mohair, fleece, silke, nye high tech-materialer og mikrofiber.

For å understreke det feminine og romantiske snittet er de fleste plaggene pyntet med små detaljer som blondestrikk, bånd og pyntedetaljer med satengkant, snorer, maljer, flate sømmer, knytedetaljer, vide ermer og krager.

Noe for en rolig sofahøst, når det er lenge til neste bikinisesong og kakaofaktoren er høy?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning