Ny gjestedesigner for H&M

Lanvin er neste designer ut.

Publisert Oppdatert
Det knyttes stadig stor spenning til hvem som blir H&Ms neste gjestedesigner. Tidligere har store motenavn som Jimmy Choo, Karl Lagerfeld og Stella McCartney samarbeidet med kjeden, og nå er det altså Lanvin som står for tur.

Kolleksjonen er designet av Lanvins kunstneriske leder Alber Elbaz og designer Lucas Ossendrijver, og skal lanseres verden over den 23. november.

Leken og moderne

- Jeg har tidligere sagt at jeg aldri skal inngå et samarbeid med en motekjede, men det som lokket meg var tanken på å gjøre H&M luksuriøst, snarere enn å modifisere Lanvins design til allmennheten. Dette har vært en eksepsjonell opplevelse og reise, der to foretag i motsatte posisjoner har kunnet arbeide sammen, siden filosofien - som går ut på å spre glede og skjønnhet til kvinner og menn verden over - er den samme, forteller Elbaz i en pressemelding.

Elbaz har modernisert det klassiske motehuset, som ble startet allerede i 1889. Spesielt er han kjent for å ha introdusert en rekke hete trender, der bånd, rosetter, perler, uferdige kanter, praktfulle farger og metalliske detaljer er viktige elementer.

- Lanvin kommer til å la H&M ta del av en luksuriøs fransk tradisjon som også er moderne og leken. Kolleksjonen er en typisk Lanvin-kolleksjon, med fokus på skredderkunst, karakteristisk snitt og fokus på form og detaljer i både dame- og herrekolleksjonen, sier Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M.

Skisser og bilder av kolleksjonen er foreløpig godt skjult, og skal offentliggjøres først 2. november, tre uker før lanseringen.

Kilde: Pressemelding

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning