Nordmenn er nest penest

Nordmenn er ikke snaue, og i en undersøkelse utført i sommer kårer vi oss selv til de nest peneste i Europa, kun slått av italienske skjønnheter.

Publisert Oppdatert
I følge en undersøkelse gjort av lastminute.com i sommer synes nordmenn at de ser ganske bra ut på stranden sammenlignet med andre europeere.Undersøkelsen ba et utvalg europeere om å rangere hverandre i forhold til utvalgte temaer som; hvem som er mest attraktiv på stranden, i sosiale relasjoner og hvem som har den beste og verste maten.

I følge undersøkelsen synes nordmenn at italienerne er de som ser best ut på stranden sammenlignet med andre nasjonaliteter. Vi rangerer oss selv på andre plass og spanjolene på tredje.

Svenskene synes å ha mer selvtillit og rangerer seg selv øverst på listen, mens danskene er mer moderat og setter seg selv som nummerr tre. Europeerne er enige om at britene ser verst ut noe britene selv er enig i.

Verre med maten

Vi er ikke spesielt stolt av det norske kjøkkenet og synes at den italienske maten smaker best etterfulgt av den franske. Dette synet deles av de øvrige europeerne. Vi er alle enige om at britene har det dårligste kjøkkenet noe britene delvis samtykker i - men synes at den tyske maten er hakket verre.

I ferien foretrekker vi å omgås med andre nordmenn og dansker og vi unngår helst tyskere. Tyskere og briter er de minst populære nasjonalitetene å omgås i ferien, mens spanjoler og italienere er de mest populære.

Undersøkelsen har blitt gjennomført i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Totalt deltok 11.500 personer i undersøkelsen. i_185911

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning