Nerdete kul!

Det er in å være nerd. Se smakebiter av årets brilletrend!

Publisert Oppdatert
Du kan velge og vrake i briller denne høsten enten de er til for beskyttelse mot solen, bedring av synet eller rett og slett oppgradering i stilen!

Designerglass

- Blant de mest spennende høydepunktene er Ralph Laurens nye Purple Label, og mange fargerike og spennende nyheter fra blant andre Miu Miu, Burberry, Pilgrim og Moods of Norway, sier Tina Nyeman i Brilleland.

For de optiske brillene har de firkantede formene fått en liten renessanse, gjerne i kombinasjon med sterke farger, både på hele brillen eller på brillestengene. Dette er spesielt tydelig i designene til Miu Miu og Versace.

Gatsby-trenden

Ralph Laurens nye Purple Label kommer både som optiske og solbriller, og kolleksjonen vil nok også bli populær blant de trendbevisste denne høsten og vinteren, tror Nyeman.

- Med Purple Label setter Ralph Lauren standarden for den amerikanske Great Gatsby-stilen som er på vei denne høsten. Runde briller og pantobriller kommer nok til å bli en hit, og materialvalgene er spesielt eksklusive i kolleksjonen, blant annet brillestenger i horn og skinn, forklarer Nyeman.

Stengene

Fremdeles brukes brillestengene til kreativ utfoldelse hos flere av de ledende merkene, og blant andre FuZion og Vogue danderer stengene med futuristiske mønstre og farger. Burberry og Pilgrim er blant merkene som bruker stengene til å gi brillene et mer eksklusivt preg, med klassiske fargenyanser og elegante linjer.

Se smakebiter fra Brilleland:Brillefin:

=images) value = 0; show(value); }


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning